Eliff38 14+6 hafta dayız ve oelvik bölgemden kalçama kadar sanki hamlama ağrısı gibi ağrı var ve geceleri bazen zor adım atıyorum 5 gün önce kontrolümüz vardı ve doktorumuz gayet iyi oldugunu ve sağlıklı oldugunu hiç bir problem olmadıgını söyledi bu şekilde ağrısı olan varmıydı ve ne yapmam gerekiyor geçmesi için yardım edermisiniz :(
Hmyr_ygt Eliff38 bende aynıyım canım biz de 14+5 iz hiç bişry yapamıyorum malesef benim bir de belim ağrıyor sadece altıma yastık koyuyorum geceleri uyuyamıyorum
Hanifeak Eliff38 evet bennn ✋🏻✋🏻Malesef bende de var şuan zor yatıyorum kalçamın üstüne sanırım kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden oluyormuş birde ben dikkat ettim de ne zaman çok yorulursam o akşam uzandığımda çok ağrıyor 🤔
Eliff38 Hmyr_ygt 3 gecedir böyle dönemiyorum kıprayamıyorum canım çok yanıyo :( korkuyorumda bebeğe birşey olursa diye
Hmyr_ygt Eliff38 olur olmaz fikrim yok açıkcası bende 2 hafta sonra kontrole gideceğim o zaman söyleyeceğim artık
Hanifeak Eliff38 evet bende tahlil yaptırdım sonuç yerlerde 11 değer düşük 😰bakalım yarın doktor hangi ilaçları verecek allah yardımcımız olsun 🙏