Gamze19 Annler ben 33 haftalık gebe yim ve bebeğim için bez konusunda hangisini kullanacağımı bilemiyorum önerilerinizi bekliyorum
ipekgul Gamze19 cnm İsrail olmayan marka araştırıyorm bnde sleepy yeni çıkmış helal bebek bezi dıye geçiyor. Yabancılarn hepsi kısırlaştrıcıymş israilin işleri hep
deletedmom01 Gamze19 sleepy dusunuyorum canım .ıslak mendilide yenidogan sleepy alıcam sampuan,pişik kremi,bebek yagı bunları uni baby yada dalin düsünüyorum. Deteryan olarak dalin düşünüyorum 🙂 suan bunlar aklima geldi🙂
pamuksekerinannesi Gamze19 Prima premium care kullanmayı düşünüyorum diğer bakım ürünlerini chicco aldım.. Pişik kremi sudocrem alcam İnşallah
Rabia88 Gamze19 bezini sleepy tanışma paketi aldık göbek oyuntulu güzele benziyor içerisinde saf su ile ıslatılmış pamuk ve alt açma örtüleri var onu dışarı çıkarken kullanmayı düşünüyorum 29.95 gibi uygun bir fiyata satılıyor memnun kalırsak devam edeceğiz Evde ıslak mendil tarzı bişey kullanmayı düşünmüyorum temizleme pamuğu aldım sıkılaştırılmis şekilde oluyor ılık su ile ıslatıp sileceğim Yazın mümkün oldukça pişik olmasın diye yıkarım Gebelik eğitiminde ebemiz pişik kremi yerine zeytinyagi önerdi onu deneyeceğim ama inşallah pişik olmaz Deterjan olarak Dalan roxy sabun tozu aldim Yumuşatıcı kendimize de kullanmadığım için bebeğime de düşünmüyorum ne kadar koku varsa o kadar kimyasal vardır diye düşünüyorum Şampuan olarak Sebamed aldım ilk 6 ay onu kullanacağız vücuduna zeytinyagli sabun Kulak temizleme çubuğu kullanmayacağım ama burnu tıkanırsa diye bir paket bulundurup tıkandığı zaman burun deliklerine sürmek için zeytinyagi kullanacağım
Gamze19 Ben sleppy ı bi kaç kişiden daha duydum ama kullanımı nasıl bilemiyorum ilk bebeğim olduğu için biraz seçiciyim 😀