heleminnosminnosminnos Nursl7 bende cinsiyeti erkek sanırken rüyamda kızım oluyordu ismiyle sesleniyorduk. Biz de eşimle o ismi koymaya karar verdik , sonrasında neden koymadım diye çok düşünüyorum ben ama tabi zorunluluk değil😍
Lavantam20 Nursl7 ben gördüm koyacağım hic duymadığım bir isimdi bir hikmeti var demekki görmüşüm diyorum
Seydo54 Bende gordum ve ismini ön ad olarak koydum, koymak gerekiyor sanirim, yani ben ruyada gordugum ismi koydum
Nursl7 @Seydo54 eşime anlattım şart değil dedi ama rüyamdaki ses çok etkiledi beni çünkü rüyamda türbe yanında duydum bu ismi isimde çok etkiledi açıkçası
Seydo54 Nursl7 cunku benide etkiledi, rumuzum seydo yani oglumun adı Seyit, birde sonuna emir koydum seyit emir oldu🙈 ama siz siz olun emir koymayin yaaa cok emir veriyor büyüdükçe 😆😁🤣
Nursl7 @Seydo54 emirler öyle başlarına buyruk oluyor sahabe ismi koymayı düşünüyordum ama eşimde ağır gelir diyor 19 aylıkta bir kızım var onun adı da Meyra Nur 🙂🙂
Seydo54 Nursl7 kızınin ismide guzelmis, saglikli olsunlar da baska birsey istemem, begenmezse yada hikayeni buyunce qnlatir degistirmek isterse degistirir, simdiki nesiller cok farkli🙈😆 fenalarrr
Nursl7 @Ceyo93 rüya çok değişikti ondan ikilem de kaldım kime sorduysam güzel isim bebekler kendi ismini seçer dediler
Nursl7 @heleminnosminnosminnos etrafımdaki birçok kişiye sordum danıştım güzel isim gördüysen koyman lazım biz öyle biliyoruz dediler hayırlısı olsun
heleminnosminnosminnos Nursl7 bence de çok güzel isim görmüşsünüz aslında koyun derim ismini kendi seçmiş bebeğim diye düşünmüştüm bende🥰
Nursl7 @Lavantam20 bende düşünüyorum iki isim düşünüyorduk birde rüyada türbe yeşillik görünce çok etkilendim açıkçası ama eşimin içine sinmedi sanırım isim nedir acaba?
Pemberuya Nursl7 bende 2 kez kucağımda erkek çocuğu ve ikisinin de ismi Ömer idi biri Ömer asaf benim oğlummuş eğer bir bebeğim olursa ve erkek olursa Ömer koymayı kafaya koydum 💞