gulsumd1 Merhaba dün kandan öğrendim beta hcg 59.44 reglime 2 gün vardı aslında normal mi sizce doktora gitmeli miyim
Tugba1106 gulsumd1 henüz çok erken canım ben 6 haftalıkken gittim önce 2 günde bir kan tahlili ver artış düzeyine baksınlar
UynakBalina gulsumd1 Ben adet günümde 36 ile öğrendim.2 günde bir acile gidip kan verdim artışına baktım acildeki doktorlarda bakıyordu.Artış güzel ilerleyince acele etmedim ve 7500 olunca (5+5 olmustuk artik) doktoruma gittim keseyi gördüm.6+6 da bebegimi gordum🌸❤️
Mysmrt Yani bu değer hamile olduğunuzu gösteriyor ama iki gün sonra iki katına çıkması gerekiyor sağlıklı gebelik için. O yüzden ikişer gün arayla kan verip takip etmek gerekiyor
Ttgce UynakBalina merhaba. 5+5 te keseyi gördük demişsiniz. 5+2 de kese var boş dendi sizinde öylemiydi
gulsumd1 UynakBalina var dimi sabah tekrar kaset test yaptım onda da iki çizgi çıktı ki hala adetim gecikmedi 🥹
Gamzeerdgn gulsumd1 ben tam regl gününde 33 ile ogrendım ıkı gün sonra bır daha kan verın 2 kat artmış ise hersey yokundadır
Ttgce UynakBalina birşey demedi o konu hakkında doktor gittiğimde 5h3tü adete göre ama geç döllenme işe daha küçük dedi doktor. Çikolata kisti var adet döngü süre 35 37 gün oldugu için