Bermall Merhaba arkadaşlar, Ben dün tetanoz aşısı oldum bir kaç kişiden duydum aşıdan belli bir süre sonra duş alınmaz diye. Var mı aranızda bilgisi olan duş alsam herhangi bir sorun yaşar mıyım?
S1907 Bermall 3-4 saat duş alma demişti ebe bende sabah oldum akşam duş aldım bişeyde olmadı,ne için duş almayın diyolar bilmyrm ama 1 gün sonra kolum ağrımaya başladı
Bermall S1907 ben dün oldum duş almadım öncesinde almıştım diye. Ama kolum ağrıyo yinede. Gerçekten duşun aşıya ne etkisi olabilir bende anlamış değilim.
Hejaheja Bermall Aşıyı olduğunuz yerde hemşirenin bunu söylemiş olması lazım. Aşı olduğunuz gün sadece duş almayın ertesi gün alabilirsiniz.
Duygucancan Bermall bana 1gün duş alma denildi bide 2.gün kol agrısı yaptı onun olmasıda normalmiş sonraa gecti
bsnrttr Bermall bende salı günü oldum bugün duşa girme yarın girebilirsin dediler ama kol ağrım düne kadar çok şiddetliydi
bsnrttr Bermall bende salı günü oldum bugün duşa girme yarın girebilirsin dediler ama kol ağrım düne kadar çok şiddetliydi
Ozlemmisss Bermall canım igne girişi 8 saat sonra kapanıyor enfeksiyon kapmaman için söyleniyor şişmesi morarmasn falan diye