Deletedmom_31 Kızlar şimdi özel hastanelerde zorunlu sezaryen ve kendi isteğimizle olan arasında fiyat farkı oluyor biliyorsunuz. Bu doktorun kararı olmasına göre mi değişiyor? Sonra bir anda sezaryene alıp keyfi yapılmış gibi fatura falan keserler diye tedirgin oldum da
Sevvl Deletedmom_31 canım benim ikiz öğrenir öğrenmez sezeryan bilgin olsun şimdiden dedi ama tansiyonu çok Yüksek diye annemıde sezeyana almişlardı devlette
A_syma Deletedmom_31 Ikiz Kordon dolanmasi Yuksek tansiyon Acilma ilerlemeyip su bitmesi (normalden sezeryana dönüs) Benim gittigim hastanede zorunluda ayni fiyat istege baglida.
Asyaninannesi58 Deletedmom_31 bazı özellerde doktorlar keyfi de sezaryen yapıyor. Tansiyon, şeker, ters bebek, kakasını yapması, kordonla ilgili sorunlar vs. Bazen bahane ediyorlar gibi açıkçası. Kolaylarına geliyor sancı falan beklememek😂
Sibelcnr Deletedmom_31 zorunlu sezeryan anne yada bebekte bir sorun olursa o sekilde aliyo doktor butun doktorlar normal dogum yönelik ama en ufak riskte zorunlu sezeryan sayiyolar keyfi olanin tercihi anneye bagli ucreti oyuzden fazla benm ilki zorunlu oldu bebek dogum esnasinda kafasini yukari dondurdu kanaldan cikti alindim sezeryana 2ci de de mecbur sezeryan olcam ilk sezeryan oldugu icin
Deletedmom_31 Sevvl A_syma Asyaninannesi58 Sibelcnr İşte bu gibi durumlar doktorun keyfine bağlı biraz bizim değil. O yüzden zorunlu sayılmış oluyor değil mi? Ben normal istiyorum çünkü ama doktor derse de elbette karşı çıkmayacağım
NurM1 Asyaninannesi58 katılıyorum gerçekten bende başka bir doktora gitmeseydim hiç denemeden beni de sezeryana alıcaktı benim doğumum kendi istediğim üzerine değil doktorun isteği üzerine normal Veya sezeryan olucaktı
NurM1 Deletedmom_31 beni yanlış anlama özellerde çoğu doktor keyfine göre sezeryana almak istiyor bebek dönmez mucize dönmesi sıkışmış bebek sezeryan dedi bebek döndü bazı doktorlar gerçekten sadece keyfi için sezeryana sokmak istiyor nasıl olsa parasını alıyor
A_syma Deletedmom_31 Evet bunlar zorunlu sebepler canim Keyfi olan kisim ben dayanamam sezeryan istiyorum diye en bastan istenen
Mirza03 Makat geliş Bebeğin kakasini yapması Plesanta previa Tansiyon yüksekliği düşüklüğü Su azlığı Bebeğin kalp atımı yavaşlaması
Nsy Mirza03 bebeğin başının haftasından büyük olması ve çatının uygun olmamasi da sayılır bence çünkü doktorum çatı muayenesinde belli olacak dedi doğum şekli için