Pesenimu Kızlar bugün 8+0 gebeyim ama 5 gündür karın ağrım var regl olmuşum gibi. Var mı yaşayanınız ? Normal midir?
Leylaates Pesenimu bende yaşıyorum ilk hamileliğimde 9 ay boyunca karnım ağrmıştı şuanda 5 haftalık hamileyim karnım çok ağrıyo geçiceğinide düşünmüyorum 🙈
miraninannesi_ Pesenimu ay bugün benim de öyle ince ince ağrı girip gidiyor bende korktum bu ne diye normal miymiş
Pesenimu Leylaates ya o kadar korkuyorum ki kötü bi şey olcak diye😅🙈 peki bi sebebi var mı neden böyle
Leylaates Pesenimu ben bişey olcak diye korkmuştum ilk hamileliğimde doktor bişey sıkıntı gözükmüyo demişti ben bol bol okuyodum karnımı ovalayarak 🥰 çok şükür oğlum doğdu 3 yaşında şimdi yeni hamileyim yine karnım ağrıyo 😂
Ahuum Pesenimu hayır . Daha çok şey yaşicaksın bu neki. Güzel şeyler bunlar . Sonuçta içince can buyuyor . Ve vicut buna alışması gerekiyor. Yeterkı saglıkla gelsin
Pesenimu Leylaates çok teşekkür ederim ben de deneyeyim 😅 ne okuyordunuz ben de kuranı Kerim dinliyorum bol bol ama onu da okuyayım
Leylaates Pesenimu salavat çekerek karnımı okşuyorum bi yerde okumuştum bebeğe iyi geliyormuş 🥰 istediğin duaları oku fark etmiyo ben okudum ama siz doktorunuzuda bi söyleyin ama olması normal karın ağrıları çoğu kişide oluyo
Pesenimu miraninannesi_ ya hiç anlamadım ben de acaba üşütüyor muyuz çünkü benim ayaklarım hiç ısınmıyor
miraninannesi_ Pesenimu üşümektendir inşallah geçende kalbimde bıçak saplanır gibi ağrı vardı üşüyünce oluyor o bana
Pesenimu miraninannesi_ artık doktoruma bi şeyler sormaya utanıyorum 🙈 inşallah hepimizinki hemencecik geçer