Uygulama son 14 gösteriyor sizlerin nasıl geçiyor benim ellerim inanılmaz uyuşuyor gece uykularım yok denilebilecek kadar az 🥲 gündüz de iş yaparken bşy üzerinde uzun süre kalamıyorum en muzdarip olduğum bu..sizlerin neler nasıl geçiyor son günler

Enesyusuf şafaklari bitirip beklemek en kötüsü çok telaş yapıyor insan şuan 40+3 teyim uyku yok uzanmak yok sürekli stres acaba ne olacak diye dusunmekten yoruldum hatta dun cok agladim da. Herşeyi de yapıyorum sancilarim başlasın diye 3 cm açıklık var sancı yada su gelmesini bekliyorum😒insan duygusal oluyor çünkü doktorum hareketleri azalırsa ya da hissetmezsen bekleme gel dedi

Gulsumdamla aynen canım doğru söylüyorsun benim dr da 41 en son istediğimiz zaman 42 görmek istemiyoruz 41 olursan gel dedi..açıklık başlamış yakındır senin inş o zaman

Enesyusuf bilemiyorum ki dün gece papatya suyuna da oturdum rahim ağzı yumuşaması için doktor tavsiyesi ile ve dün geceden beridir karnım ağrıyor bekliyorum sadece sancı nasıl birşey bilmiyorum ağrım devam ederse acile giderim baktiririm ama orda da açıklık hala 3 cm çıkarsa bu sefer suni verirler bırakmazlar diye acele edip erken gitmek istemiyorum . Herkes evde sancini çek diye uyarıyor kafam karıştı

Gulsumdamla suquat,hurma,birde zeytinyağı ile perine masajı da yapabilirsin..sancıların sıkılaşıcaktır inş..birde korunmasız ilişki çok öneriliyor

Enesyusuf hepsini de yaptım son 2 haftadır aktifim gelmeyince gelmiyor ya da vakti var daha 4 günüm kaldı 42.hafta doktor alacak yani carsamba günü son gün