Ruvvruvveeydaaa kızlar selamm, 27+5 haftalığım.havucta biliyorsunuz A vitamini var ama ben havuç çok seviyorum nedense 🤣 Günde 1 havuç yemek acaba zararli olur mu, bilgisi olan var mı bu konuda.
Sedoa_ Ruvvruvveeydaaa havuç kan şekerini yükselttiği için çok tüketilmemeli. Bebeğin anne karnında gülmesi de kan şekeriyle alakalı. Her besinden azar azar yenmesi öneriliyor zaten ama her gün yenmeli mi bilemedim😀
Reyhosunannisi Tam tersi araştırmaları duymadın galiba anneye havuç yedirdiler anne karnında bebek gülümsüyor lahanaya ise suratını ekşitiyor havucun bebeğe çok faydası varmış doğumdan sonrada en çok süt yapanlardan biri havuçmuş bol bol tüketin diyorlar bende her gün yemeye çalışıyorum yediğim zaman bebeğim çok hareketli oluyor
Papatyarslan Reyhosunannisi bende onu gördükten sonra hergün havuç yiyorum zaten okudğuma görede bebeğe birçok faydası var☺️
S1907 Reyhosunannisi bizzat ultrasona grdiğmde yedim doktorada dedim hatta ,çocuk elini yüzünden çekmedi gülüyo felan bilmm ne kim uydurduysa hikaye,ama bebek için faydası var o ayrı
Reyhosunannisi S1907 bizzat ultrason resmini gösterdiler bebeğin gülüşünü ve ekşitmesini şurdan da ben inanıyorum havuç yediğim zaman bebeğim çok hareketli oluyor
S1907 Reyhosunannisi sadce havuç yemekle bebek hareketli olmuyoki ne yersen ye bebk zaten hareket ediyor,ki ultrasom resmni instda herkes görmüştür ben bizzat ultrasona baktırrken yedim diyorum yani ekstra bişey yapmıyo bebek
S1907 Reyhosunannisi demek istediğimde o zaten,havuç bi örnek ama her bebekte işe yaramıyor yani o gülümseme olayı😂