eceminannesiyim cnm 38 yaşındayım kızım 8 yaşında , geçen yıldan beri kardeş istiyor ağlıyor her gün soruyordu benim neden kardeşim yok diye.. yoktu çünkü hastaydım kullandığım ağır ilaçlar yüzünden çocuk yapmam yasaktı.. iyileştim , hastalığımın tekrar riski var, buna rağmen iyileştiğim gibi hemen hamile kaldım boş gebelik oldu geçen yıl.. kızım her okul çıkışı bir tek benim kardeşim yok neden diye ağlıyordu.. bir yıl uğraştım, şimdi 14 haftalık hamileyim oğlumu bekliyoruz. Kızım çok mutlu herkese anlatıyor mutlulukla erkek kardeşim olacak diye ☺️ Ailem korkuyor bu sırada hastalığım tekrar tetikler diye, ben herşeyi göze aldım, biz yaşlandığımızda tüm sorumluluk tek başına kızıma kalmasın, bu hayatta bir desteği olsun. Arkadaşımın babası kanser oldu annesi babası yaşlılar, 4 kardeş babalarını hastanelerde sırayla koşturdular , birbirlerine destek oldular kim müsaitse anne babayla o ilgilendi.. yine de siz bilirsiniz ama ilerde çocuğunuz size şu an yaptığından daha ağır şekilde neden kardeşim yok derse ?? Hakkımızda hayırlısı olsun