Bebekk01 Once erken dogum riskim vardi simdide dogmuyor hayirli zaman gelmedi demekki😂 ama yoruldum biraz bide artik gormek istiyorum hayirlisi ile. Ne yapmaliyim akil verin kizlar biraz
Melek63 Bebekk01 squat yapın çömelme hareketleri, günde en az 5 hurma, 2 fincan ada çayı, yürüyüş, ben yoğun temizlik yaptığım gün nişan gelmişti
Pyrzannesi Bebekk01 aynen benimde öyleydi 26.haftada serviks kısalıgı nedeniyle riskim vardı şuan 39+6 olduk ne gelen var ne giden
MelisY Melek63 hamileligimin basindan beri yuruyorum yaklasik 1 aydir her gun 5 adet hurma yiyorum squatlar yapiyorum comeliyorum sicak dus yapiyorum merdiven cikiyorum hatta bugun halima bisiler dokuldu hali bile sildim tik yok olmayinca olmuyor😂 39+5
_anne_kuzusuu00 Pyrzannesi benimde 39+6 ne gelen var ne giden ara ara karın bel bacak agrısı oluyor geçiyor ada çayı hariç anas kadar denedim ama gelmeye niyeti yok
[silindi] Pyrzannesi Ayy inşallah bizde o günleri görürüz😔 29+2 de selviks boyu 27 mm çıktı istirahat verildi progestan iğne ve ilacı + 4 doz ciğer geliştirici yapıldı😔 daha çok erkennn 29+4 olduk bugün…
Sl_kyz25 Bende öyleyim 39+4 olduk bazen kasılmalar çok sıklaşoyor bazen sanki hiç bir şey yokmuş gibi merdiven inip çıkarken bir tek adet sancım oluyor gibi oluyor. Sguat, örümcek yürüyüş egzersiz her şey yapıyrm ama gelmiyor😄
Pyrzannesi [silindi] benim 26.haftada 27 mm çıkmıştı günde 2 defa progestan kullandım ve 4 gunde 1 pruloton iğne kullandım sürekli dinlendim iş falan yapmadım 34-35 haftaları görür müyüm diye strese girerken üzülürken sonuç yarın 40.haftaya giriyoruz
Bebekk01 [silindi] canim benimki 30 da 1.8 miydi neydi dahada kisaydi bende hastanede yattim. Ayaga kalktigim an kasilmam oluyodu. Stresten uzak durucan agir isler yapmican.her isimi kendim gormeye calisiyodum mecbur oldugim zamanlar. Lavoboya bile zor gidiyodum
[silindi] Pyrzannesi inşallah bende iğneyi haftada 1 vuruyorum. Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Sizede hayırlı doğumlar olsun evladımızı sağ salim kucağınıza alın😇
[silindi] Bebekk01 ayağa kalktığımda kasılma falan olmuyorda çok baskı hissediyorum ama çok yatıncada kasılıyor. Lavaboya gidince bende zorlanıyorum. Ağır işim yok çok şükür sadece ev toparlıyorum bide yemek o kadar.
Bebekk01 [silindi] duz yatma sola yatinca bebege daha cok oksijen gidiyormus Sola olmasa bile en azindan saga yat.