Kaderoz1 Kızlar merhaba adetime 4 gün kala test yaptım testim pozitif yarın adet olmam gerek acayip bel ve bacak ağrım var sol kasıkta hafif yokluyor normalmi yoksa yanlış çıkma ihtimali varmı.
Sinem94 Kaderoz1 cnm benimde hafif kasik ağrim var adet olacak gibi dün doktora sordum normal dedi testinin yanlış olduğunu sanmıyorum ama kan verip kesinleştirebilirsin
Kaderoz1 Sinem94 yarın adet günüm ve kan testi vereceğim canım ama işte korku Allah hepimizin kalbine göre verir inşallah
Sinem94 @2prensesannesiiii kuzum sen progestonu hangi saatlerde içiyorsun doktor duphaston yazdı bana saatleri söyledi ama heyecandan aklimdan çıktı 😁 günde 3 defa yazmiş saati saatine içmek önemli mi
2prensesannesiiii Sinem94 2 ye düşürdü bana 8 saatte bi içiyordum şimdi öğlen 1 akşam 11 de içiyorum 🙏🏻
MinikooMom aren6161 Doktorum bana kesinlikle önermedi, İster riskli ister risksiz gebelik olsun düşük tehlikesi oluşturuyor dedi.
Sinem94 aren6161 öğrenmenden önce iki fincan içmiştim ama içilmiyor deniliyor burda çoğunlukla o yüzden devam etmedim
Sinem94 MinikooMom evet doktorlarda onermiyolar ama ben öğrenmeden önce iki fincan içmiştim daha devam etmiyorum
aren6161 Sinem94 6ayligim iki gündür iciyorum kim demişse hatalı demiş abartmamak koşuluyla nadir icilenlerden ıhlamur hatta faydası bile var
aren6161 Sinem94 ilk 3ay sikintili çoğu şey sonrasında ıhlamur hastalık durumlarnda kullanılır dikkatli sekilde