afroditt Doğurdum kızlar ama doğuma dair hiç bir şey hatırlamıyorum çok kan kaybetmişim ama bebislerim çok şükür iyiler istediğim gibi bir ameliyat geçirmedim şuan gözetim altındayım dua edin rahmim toplanmiyormus
Asyabuse afroditt Allah yar ve yardımcın olsun canım 🙏🏻 en tez vakitte iyileşmen dileğiyle. Hastanedesin doktorlar senin için en iyisini yapacaktır güzel günleri hayal edip direncini yüksek tut 🌸 ailenle sağlıkla huzurla nice günleriniz olsun inşallah 🫶🏻
Fatime07 afroditt rabbim şifa versin tez zamanda toparlar Bebişlerine kavuşursun inşallah sen moralını yüksek tut sütünü etkilemesin 🙏🏻
Meltemms afroditt Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin bebişinle eşinle sağlıkla kavuş inşallah 🙏🏻🙏🏻
afroditt Hepinize çok teşekkür ederim kızlar Çok şükür şuan daha iyiyim yavaş yavaş toparlıyorum bebislerim De iyiler ben dha göremedim ama resimden gördüğüm kadarıyla ikiside aynı ben 😁
Meltemms afroditt Çok sevindim canım inanki merak ediyordum seni cok şükür atlatmışşın kızlarında yanına gelince mis çok güzel olcak hersey tekrardan geçmiş olsun 🙏🏻
afroditt Meltemms Allah bin defa razı olsun canım hepinizden Rabbım sizin de emeğinizi boşa vermesin insAllah