2Bebek1Anne Kızlar bu illet bugün şuan başladı evde bunun için bi ilaç yok şuan hafifleticek birşeyler arıyorum ama yok bulamadım internetde de birşey yok siz neler yapıyorsunuz ?? Help ya helpp
Stuna 2Bebek1Anne beni bi tek sakız rahatlatıyor. Şekersiz falım sakız çiğniyorum hemen toparlıyor. Denemediğim şey kalmadı sanki ateş var gibi içimde çok zor😢
2Bebek1Anne Stuna dişimde geçici dolgu var işlem yapamadıkları için bi çıkarsa kırılırsa varya anam ağlar 🤣
Fabioss Kahvaltıdan yarım saat önce pulcet içiyordum sabah öğle akşam da gaviscon 3 günden sonra midem yanmayı kesti🙈 (Doktor tavsiyesiyle tabi)
TTtutku 2Bebek1Anne yediklerinizde degisiklige gidin o zaman baharatlardan asitlerden uzak durun yemek yer yemez yatmayin bi saat kadar dik durun bol su icin yastiginizi da yukseltin bunlarda ise yarar
Fabioss 2Bebek1Anne diş macunu gibi garip bir tadı var 😂 sen de mi sabah öğle akşam içiyordun Bide diğer ilaçtan verdi mi doktor sana pulcet
Derinderin946 2Bebek1Anne mide yanmasından bende çok çekiyorum sabah akşam özellikle baharatlı yağlı acı yada çikolata gibi tatlılar daha beter yapıyor tatlı krizlerimin önüne geçince biraz rahatladım 😀 ılık süt soda falan bende pek işe yaraması gasvin şurup kullanıyorum yanmam olduğunda iki tatlı kaşığı kesiyor
2Bebek1Anne Fabioss yok daha içmedim yani eczaneye gidemedim desek daha doğru pazartesi gidip alayım faydası yok ama azda olsa rahatlatsa bari