Hmyr_ygt Kızlar merhaba perde yıkamam gerekiyor yardımcı olacak kimse de yok eşime diyorum ben takamam yıkama diyor ama çok kirli sonuçta yazın camlar hep açıktı sizce bişey olur mu internetten olmaz yazıyor ama endişeliyim
YagizAsyaMom Hmyr_ygt bence hiç. Riske girme bende yıkanıyorum kaç ay oldu çamur içinde ama o riske giremem hep derler büyükler memeden kopar diye normal de bir yere uzanırken bile karnım kasılıyor Boşver senden değerli değil ya
Aysehatun Hmyr_ygt yok canım bence esin takmayacaksa hic yikama cam silmek perde takmak tehlikeli bunlar
NaimeYilmaz Hmyr_ygt Birşey olucagından değil ama önlem amaçlı takmanızı önermem. Perdeler yıkanınca ağırlaşıyor siz yıkayın ve kucagına verın mecbur takacak 🤷♀️
Fidan2 Hmyr_ygt vala canım ben çok yıkadım astım bısey olmadı elhamdülillah ama bu herkeste olmaz diye bısey değil sen yine de riske atma boş ver bebeğinden kıymetlı değil yıkama doğduktan sonra yıkarsın yine zatn
deletedmom6295 Hmyr_ygt benimkiler de kirli temizlik için birilerini alıcam knlara yıkayıl astırmayı düşünüyorum
Hmyr_ygt deletedmom6295 bende Doğuma yakın son aylarda diye düşünüyorum şimdi getirtsem kalorifer isi olacak bir de bebeğin takımı gelince hepsini bir temizletiyim diye düşünüyorum
Deletedmom429 Ne demek asamam yaa ayy bitnde bnde var smdi yapmioda hamileyken hic elini surmz hehrlrde hic bulasma kuzum bebegndn degerlimi kardesn fln vrda ona soyle benim kucuk gormce ablasnn her isini yapti hamileykn oda yksa uzaksa fln kayinpdrn flm gldgnde soyle Allah rizasi icin asar hehrlde onlrda gelmiosa diymm diosanda hic tavsiye etmm hersy olblr riske atma kendni kuzum
Burcum32 Ev sahibinin kızı hamileyken perde takmış düşürmüş bebeğini 15 yıldır denemedigi yöntem kalmadı bebeği olmuyor .Takmayin yikamayin kirli kalsın cokmu lazim
deletedmom6295 Hmyr_ygt ben genel bir temizlik yaptırdım şimdi yarım gün yarım gün ayda iki kez almayı düşünüyorum. ev işi yasaktı uzunca süre. şimdi de ben cesaret edemiyorum.
Hayalll Hmyr_ygt yikama da takma da tehlikeli uzanmak cunku karin kaslari geriliyor bebegin bag dokulari plesantaya bagli ...ben de esime soyledm yika asarm dedi o sekilde yaptim yoksa yapmazdim..
Deletedmom429 Hmyr_ygt yapma kuzum yapma yikanncada agirlasiolr bn hamile olmdgm halde bile zor uzanip asiyorum bi gn tabrye yastik koydm tutnuodm duvra yere cakldm kolum surttu yatagmn basligna sen hamile hamile hic cikma ne olr ne olmz
Msalbyrk Hmyr_ygt hcbsey bebeklermzden onemli degil bosver. Kmse ayplamaz sizi hamilesn soncta . Evi süpürünce ble Hemen belime kalcama kasklarma agri gryor kendme de bebegme de iskence edemem. Herseyi eşim yapyor ☺