Eminasmom snmhsnn Benimde öyle inanki bazen diyorum sancı oluyor iğne batıyor tarif de edilmiyor işte o olay 😂😂 Benimle dalga geçiyorlar acele etme falan diye anlamıyor kimse ne demek istediğimi 😑😑😂
Nagihan01 Eminasmom benm de 38+6 ilk doğumun normali bekliyorum bebeğim kanala girmiş dün kontrolde doktorum söyledi Allahın izniyle normal soğurmayı çok istiyorum 😊 şafak 8 gösteriyor tabi bizim beyefendi nin hiç gelmesi yok 😄😄 sancılarım oluyor sık sık ama bir türlü beni bırakıp gelmek istemiyorum 😊 aşırı derecede yorucu günler geçiriyoruz 8. Ve 9. Ay çok zormuş Allah yardımcımız olsun hepimizin 😊🌼
Gamzelinko Eminasmom her zaman nefes nefese bı haldeyim daralıyorum midemde göğüs kafesimde hep bı baskı bu arada 35 haftalığım daha bı an önce doğsun diyorum 🥲
Eminasmom Gamzelinko Sen erkencisin daha canım bırak dursun iki üç hafta daha acele etme 😂😂 valla biliyorum zaten nefes öldürüyor insanı rahat olamamak uyuyamamak falan anlıyorum napalım sabır biraz daha 🙏🏼
132025 Eminasmom benimkide öyle içimden çıkacak gibi ama uyandığımda uyuyo oluyo galiba o zaman unutuyorum
Armommy Sessizseda5227 ayy benimde aynı durum, normal doğum istedim dönmüyor. Bi umut belki döner. 37 + 2 yiz bizde. Dönmez ise 39 da sezaryen dedi Dr
Tugcecanan Armommy suni sancı doktorda önermedi ilk gebelik zorlar diye zaten bende suni sancı istemiyorum tabi eğer açılmam yoksa, sonu hep sezaryen bitiyor dediler 🥲
Armommy Tugcecanan Gerçekten o an yaşayıp görücez. Çok sürprizli bi şey doğum. Planlanan gibi de olmuyor. Sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah🤲🏻🧡
Tugcecanan Armommy şimdiden hurma, ananas, papatya çayı içmeye başladım Bile bakalım nasıl olacak sonucu 😂
Sessizseda5227 Simgenurg sağlıkla kolaylikla gelsinler insallah. Rabbim herkese hayırli doğumlar nasip etsin🤲🤗💐
Hayalimsinn Eminasmom bende yarın tam 38 haftalık oluyorum alttan çok ağrım var oturup kalkmakta zorlanıyorum artık hayırlısıyla doğurmak istiyorum ya 😀😇❤️
Alyasinem Eminasmom bende öyleyim canım her an doğum olacak hissi yaşıyorum ağrılarım aşırı fazla dr net tarih söyledi mi sana
Eminasmom Alyasinem Bana 9 kasım diye tarih verildi bakalım artık erken yada geç bebişim nasıl gelirse 😑😑
Teslimeesma Eminasmom şafak 9 🙄 2 gündür gece kasık ağrısı uyandırıyor sonra uyuyorum geçiyor, sancı nasıl bilmiyorum ama baskı çok oluyor, ayaklarım şişti artık odemden😣 kızım gelmek bilmiyor gece tam uyumaya giderken başlıyor hareket etmeye durmuyor 😊