Melek_26942694 Selam kızlar bu gün şeker yüklemesi yaptırdım ama doktor parmağımdan kan alarak baktı acaba bi sakıncası varmı ve ya yanılma payı sabahdan düşünüyorum😔
Edau9 Melek_26942694 Yani benim doktorum normal kan almakla parmaktan alınmasının farklı sonuç gösterdiğini söylemişti bu yüzden koldan aldı toplam da 3 kez kan alındı
egeninincisii Melek_26942694 Normalde koldan alınması gerekiyor. Sakıncası yok ben günde 10 defa evde parmaktan ölçüm yapıyorum. Yanılma payı var evet, koldan alınanlar daha doğru sonuç veriyor.
Melek_26942694 Rumeyysaaanur bilemedim ki önemli olan düzgün yapılması ama bakalım benim gibi yaptıranlar varmı?
Eslema Halime90 Rumeyysaaanur bende aynı şekilde yaptırdım parmağımdan falan kan alınmadı ilk kez duyuyorum
Melek_26942694 Halime90 benim doktor şeker ölcen aletle ilk aç karnına aldı sonra içeçeği içdim bir saat bekleyıp tekrar aynı aletle baktılar🥺
Halime90 Melek_26942694 bir bildiği vardır endişe etmeyin . İçinize sinmiyorsa şeker aleti alın yemeklerden iki saat sonra ölçün not alın . 120 isteniyor gebelikde . İki haftadr ölçüyrm doktor takıp etmemi istedi
Didemesut SelinBoncuk bende yaptırmadım bence şeker hastalıpı vs durum yoksa gerekli değil . Açlık tokluk kan şekerine bakıyorlar ona da gidemedim bir şey olmaz Allahon izniyle