Burcum32 Az önce ölçtük tansiyonum 10 na 9 çıktı ve benim canım aşırı derece tuz istiyo ve yiyorum ondan mı böyle acaba tansiyonum
desagr Burcum32 Tansiyonunuz çok kötü tekrar ölçün geçmezse kesinlikle doktorunuza danışın. İki tansiyon birbirine bu kadar yakın olmaz
Deletedmom434 Burcum32 Merhaba,hemşireyim.. Hamilelikte düşük tansiyon değilde yüksek tansiyon daha korkutucu endişe etmeyin.. Küçük tansiyonun 7’den aşağı olması çok çok düşük demek. Fakat tansiyonunuzu tekrardan ölçün biraz solunuza uzanın
parasetamoll Burcum32 bi yanlışlık var gibi duruyor tekrar ölçtünüz mü? Uzan’ın 5 dk dinlenin tekrar ölçün.
Burcum32 Deletedmom434 tekrardan olcemem tansiyon aletin yok ama büyük tansiyon çok düşük deilmi değerler birbirine çok yakın
Deletedmom434 Burcum32 hamileliğimin başından beri tansiyonum 9/5 10/8 civarı doktorumada danıştım düşük tansiyondan korkma dedi,tuzluda pek tüketmem tatlıda genelde tansiyonum bu şekilde düşük. İçinizin rahat etmesi için doktorunuza bilgi verebilirsiniz
Elyfnagme Varol gebelige baglı tansiyon 20den sonra cıkıyor. Oncesi icin genelde kronik diyorlar. Bende takip ediyorum ama ilaç yada benzeri bişeu yazmadı doktorum, simdilik sıkıntı yok dedi
Seyma95 Benimde hep 9a6 çıkardı bugün 14e9 çıktı ama biraz hızlı hareket etmiştim ondan olabilirmiş sizde de böyle bi durum olabilir belki
Elyfnagme Varol olabilir, beni direkt kardiyolojiye yonlendirdiler, kalpte sıkıntı yok takip etmemiz lazım dediler, kadın dogum doktoruma danıstım bişey bulamıcaklar buyuk bi ihtimalle dedi, 16ları gorurse ilaca baslarız dedi