Mervee64 bir gün boyunca yediklerimi diyim sana 🤣 biz Türkler asla ekmeksiz doymayız psikolojisine giriliyor ama aslında hiç doğru değil 🤣 kahvaltı iki yumurtadan ister tavada ister menemen nasıl istersen ye ama muhakkak iki yumurta. Peynir zeytin domates salatalık ve maydonoz banar roka yeşillik muhakkak. Sabah erkek yaparım zaten 11.30 yada 12 gibi küçük kase tuzsuz fıstık yada bir adet meyve. Öğlen yemeği 14 yada 14.30 gibi artık ne zaman acıkırsam, sebze yemeği ve yoğurt ama ben diyetisyenin verdiği ölçülere göre değil kendim 10 kaşık mı yiyerek doycam o zaman 10 kaşık. İlla 6 kaşık yemiyorum yani. Neyse bazen yoğurt yanına salata da ekleyebiliyorum doymayacağım düşünüyorsam. Öğlen yemeğinden sonra pek acıkmam ama acıkırsam süt bir barsak yanında fındık fıstık Antep fıstığı gibi ekliyorum onların da sayısı yok açlığımı bastırana kadar 🤣 akşam yemeğinde köfte et tavuk balık ne varsa menüde tabağıma istediğim kadar koyuyorum hiç porsiyon önemli değil. Genelde akşam yemeği 18.30 da yiyorum. Ama yatana kadar pek acıkmıyorum. Acıkırsam süt içip yatarım. 23.30 gibi uyumuş oluyorum zaten 🤭 bir gün dene inan aç kalmazsın. Ekmeksiz 2 aydır geçiyor. Hatta sadece ekmek değil ben bulgur pilavı da yemiyorum. Bir kaç kere denedim şekerimi yükseltti. Yemezsem ölmem. Ama canım istediği zaman bir kaşık yerim. Pirinçli patatesi çıkarttım hayatımdan. Gebelik boyunca 5 kilo almıştım birini vermişim 4 kilo aldım. Bebek sağlıklı Allah’a şükür bende 4 kilo ile doğuma giderim herhalde diye düşünüyorum