Fbmm Merhaba annelerim 11 haftalık hamileyim ama aşırı burun tıkanıklığım var nefes nefese kalıyorum benim gibi olan var mi
Hilal3425 Fbmm benimde öyle oluyor hele ki sizin gibi başlarda daha çoktu burun tıkanıklığı 25 . Haftadayım burun tıkanıklığı azaldı ama şimdide nefes almada zorluk başladı karın büyüdükçe
ilaydaaltann_ Fbmm ben daha bi kaç gün önce atlattım. Nane limon içtim. O geçirdi beni. Ilac kullanamadim zaten bebiş var. Sıkı giyin ve sıcak şeyler tüket. Geçmiş olsun.
uraz_ve_annesi- Fbmm doğum yapana kadar sürdü burun tıkanıklığı dünde 5 kere temizliyorum ama açılıyordu bir türlü gece zor uyuyordum ama doğum yaptım bitti gitti hiç olmadı
Hazalerciyes Fbmm ben 35. Haftaya gireceğim aylardır nefes alamıyorum yatarken hiç uyuyamıyorum burnum zaten tıkalı bir de sinüzit var boğazımda da bir şey oturuyor gibi skkıyor beni nefes almada zorluk çektiriyor bunlar çok normalmiş 😢
Fbmm uraz_ve_annesi- pislik yok dediğiniz gibi temizliyorum ama asla ne açılıyor ne rahatlıyor insan az kaldı heralde bizde nefes alabilicez sagsalim
Fbmm Hazalerciyes benimde sanki burnumu sıkıyorlar dediğiniz gibi sağ salim sağlıkla hepimiz kucaklarimiza alalım inşallah rahatlayalim
uraz_ve_annesi- GulizarY 9 ay boyunca hiç duş almamış olamam dimi ay aldım tabi anlık açılma oluyordu sonra yine aynı 😂
uraz_ve_annesi- GulizarY yok kız ne olacak burnumuz tıkalı olunca da ağzımızdan alıp veriyoruz mecbur
GulizarY uraz_ve_annesi- ama öyle duşa girdim ya benim kafam karma karışık artk susturamıyorum keşke girmeseydim
uraz_ve_annesi- GulizarY burun açılsın diye duşu öneriyotlar zaten bir şey olmaz ne olabilir ki yani ha burundan almışsın ha agızdan
Fabioss Su kaynatıp içine tuz atıyorum soğuyunca burnumu onunla temizliyorum malum burun spreyi çok vermiyorlar doktorumun bana verdiğide illadin gibi etkili değildi ve çok kullanmamı istemedi bende bu yöntemi buldum🙈