Geçtiğimiz hafta buraya nst vs sonuçları atmıştım hep bi tedirginlikle simdi kızım yanı başımda şükürler olsun 🙏🏻 Çok korkmuştum erken sancılarım başladı diye ama yalancı sancılar olduğunu düşünüp aldırış etmiyordum sonra geçtiğimiz pazartesi eşim akşam bana bırakmayıp zorla doktora götürdü. Yatışımı verdiler ben yine kabul etmedim leke vs yok diye nstde sancılarım var ama yalancı kasılmalar deyip kabul etmiyordum. Ertesi sabah erkenden kontrolüme gittim doktorum da ard arda çekilen nstlerimi beğenmeyip aslında haftan 1 2 hafta ileri olsa hemen doğumu başlatırım bebek çok küçük 1 gün bile bizim için iyi deyip beni eve gönderdi öğlen eve geldik uyuyup dinleneyim dedim sadece yarım saat uyuduğum için gece ama kızım 40 dk izin verdi inanılmaz bel ve kasık ağrısıyla uyandım hemen doktoruma ulaştım ve hastaneye gittik yatışım yapıldı 18 ekim salı günü serumlarla vs ertesi gün öğlene kadar dayanabildik ve öğlen 12.30da spinal sezeryan ile kucağıma aldım miniğimi 🙏🏻 bu arada 3 doz ciğer geliştirici iğne yapıldım doktora göre 36+0 2.600 gram dünyaya geldi miniğim😍