Sibelcnr Assdf Çamlıca görüntüleme merkezi 500 tl erkek doktor var cok guzel detayli bakiyo her zerresine kadar tavsiye ederm
Birinci Semilk05 hangi saatlerde aldınız ben bu sabah 10 da denedim fakat yoktu bilgilendirirseniz çok sevinirim ♥️
Semilk05 Birinci valla sabah 10 da yoktu gün içinde sürekli baktım vaktim oldukça öğlen 3-4 gibi almıştım
Cgdm34 Assdf pendık yuzyılda takıplıyım. Canım orda cektırdım 900 tl ye 👍ama eger bulabılıyorsan devlet hastanelerıne mutlaka bak erkenden randevu aramaya calıs cunku ben yetısemedım mecburen takıplı oldugum hastanede cektırdım☺️
Assdf Married19_Mommy23 muayene ücreti 290 Tl ama tuzla kartınız varsa 260 falan ödüyorsunuz biz tuzla kart kullanıyoruz çok iyi oluyor doğum ücretini daha sormadım mart ayında doğumum muhtemelen ocaktan sonra artar diye düşünüyorum doktorum Arif Bey çok çok memnunum yani dinliyor detaylı şekilde her şeyi anlatıyor bana hatta eşime de anlatıyor yani tavsiye ederim
Alyaa18 Semilk05 nasıl randevu aldin ben baktigimda randevu larda hep detaylı yapılmamaktadır yaziyor.