Irmm2816 Beyzanurr53 inşallah hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin 😊 benim hamileliği düşündüğümden beri her ay yumurtlama zamanı büyür hassaslaşır 10-15 gün önceden başlıyor inşallah vardır boşa ümitlenmiş olmazsın ama ben her ay aynı şeyi yaşıyorum yani oladabilir olmayadabilir 😏
Dolunay72 Böyle tahmin etmek çok zor kitleri kullanmanı tavsiye ederim ya da 2-1 gunlerı değerlendirmeni adetın duzenlıyse hesaplaya bılırsın interneten ama en sağlıklısı kit kullanmak
Beyzanurr53 Dolunay72 kit kullandım pik gördüm degerlendırdık üzerinden 1 hafta geçti göğüslerim ağrıyor ve acayıp dolgunlastı geçmedi o yüzden
Balahatunn Beyzanurr53 canim umutalndirmak istemem ama benim yumurtlamadan sonra goguslerim asiri sisip agridigi ay hamile oldugumu ogrenmistim
Betbet98 Beyzanurr53 inşallah güzel haberler alırsın ben sadece pik gününü değerlendirebildim ertesi günde kırmızıydı 3. Günü silikti
Beyzanurr53 Balahatunn bende umutlanmak istemiyorum adet yaklaşırkende ağrı olurdu ama bu kadar değildi yatarken falan yan tarafa yatamıyorum çok agrıyo ve çok büyüdü
Beyzanurr53 Betbet98 insallh sende güzel haberler alırsın canım çok istiyoruz rabbim hayırlı bi zamanda nasip etsin inşalalh
Betbet98 Beyzanurr53 amin kuzum inşallah bende çok istiyorum Rabbim hayırlı zamanda versin aratmasın, ne zormuş böyle beklemek🤲🏻