Melkee Sizde her akşam benim gibi yada gün içerisinde abur cubur a hayır diyemeyen lerden misiniz kendime engel olamıyorum kızlar sürekli bı çikolata bisküvi kek derdindeyim . Kilo artışım zaten aldı başını gidiyor 7 kilo aldım 30+1 deyim oy oy..
UmmNasuh Melkee canım valla ben canım ne istiyorsa yedim doktorum ne istiyorsan fazla abartmadan yiyebilirsin dedi birtek çikolatayı abartıyorum diğer canımın istediklerini abartmadan azar azar tüketiyorum
Kucukpanda90 Melkee haftaniza göre 7 kilo cok degil bence. Abur cuburun kilodan baska birşey yaptigi yok ama sizde yine çok bi kilo yapmamıs. Ben 38. Haftada 17 kilo alarak doğuma gittim. Sadece 2 kilo vererek dogumdan eve döndüm 😁
Arzu_uu Melkee benki bır ayda 5 kilo almış bırı olarak eminim yedıgım abur cuburdandır yinede engel olamıyorum kendime napıcam bilmıyorum böyle giderse kilomu tahmin edemiyorum 🤦🏻♀️
Arzu_uu Melkee hiç bilmıyorum doktorum kesinlikle kesmem gerektiğini söyledi hakkımızda hayırlısı artık
Summerwine Melkee başka napilir bilemiyorum.Evde oldu mu yenilıyor çünkü almadigimda sıkıntı olmuyor.