tugba07caylak08 Merhaba arkadaşlar mide bulantısı kusma bunun cinsiyet ile alakası var mi bulantılı geçenlerin kızı olur bilmem ne söylentiler oluyor böyle bulantı kusma yaşayıp oğlu olan var mi
Gulsengulsen tugba07caylak08 bende mide bulantısı çok oldu cinsiyeti kız dedi doktor ama bununla alakası yok o tamamen salgımanan progestron hormonu ile alakalı diye duydum. Ama genelde kızsa mide bulantın çok plur siyor kız doğuran hanımlar.
Nkrdnzz tugba07caylak08 Alakası yok benim erkek 30+3 üm . Hala mide bulantısı ıcın ılac kullanıyorum.
Bilibili23 Bende öyle duydum da ne kadar alakalı bilmiyorm ama etrafımda mide bulantısı aşırı geçiren kişilerin sanki genelde kızı oluyor sağlıklı olsn da.. Misal bende de pek olmadı bende merak ediyorum Çin takvimine baktınız mı
1prensannesiiiii Bence her hamilelikte mide bulantısı olur ama genelde kız bebekte kusma da oluyor diye görüyorum etraftan
tugba07caylak08 Nkrdnzz Benimde çok bulanıyor yeni hamileyim doktora gideceğim ilaç iyi geliyor mu bende yazdıracağım