Hilalozc Kızlar haftam gecti doktor gelmezse suni sancı ile açılma deniycez dedi oda olmazsa sezeryan olucaksin dedi suni sancı ile açılma yaşayan varmı
Esraraz Hilalozc suni sancı düzenli doğum kasılması olduğu için illaki açılmanız olacaktır bebeğin kafası kanaldaysa eğer bebek yukarıdaysa bilemiyorum
bebetonunannesi16 Hilalozc ben suniyle doğurdum bence kendi sancımdan daha iyiydi ve doğumu hızlandırıyor korkma canım sancıyı almaya başlayınca doğumda YA ALLAH BİN SALAVAT TEZ MUHAMMED diye dua et okadar iyi geliyoki anlatamam
1989fatma Hilalozc Hilalozc Hilalozc bana da doktorum pazartesi sabah 9 da burda hastanede ol dedi. Normal doğum yapıcam ama Sizin gibi açılmada yok, sancım da yok pazartesi 38+6 haftalık olucam sanırım suni sancı verecek 3.gebeliğim ikisinide suni sancıyla doğurmustum bu da oyle olacak sanırım bebek kglu oldugu için doğuma alacal
Zumzugukodummuzzingillatirim Hilalozc açılma, sanci falan bendede yoktu acildim doğurdum ama tavsiyem kesinlikle yatma ayakta dur sancıları karşılarken yürü ılık duş al kolaylaşıyor isin
Hilalozc bebetonunannesi16 kuzum acilmam hiç yok işin garip tarafı sancida yok ben çok korkmaya başladım
bebetonunannesi16 Hilalozc bendede yoktu canım suni açılmanı hızlandırıyo inan daha çabuk doğurursun daha iyi
Selcan94 Hilalozc ben suni sancıyla yaptım doğumu hızlı oluyo nefes egzersiziyle karşıladım Allah kolaylık versin kaçıncı haftadasın 😊