Muside Kızlar ya artık nefes almakta zorlanıyorum özelikle yemekten sonra ve uzanırken yürürken falan normal mi sizce.
Meltem34 Muside bende bugün bunu düşünüyordum mutfağa gidip gelene kadar soluk soluğa kaldım oturdum yine aynı
Muezzarabiaertyudf Muside canım bende aynıyım senle aynı sıkıntı da var bide gece tuvalete kalktığımda sanki çocuk altımdan düşecek gibi oluyor ama sadece gece neden hiç anlamadım 🤷♀️
Gozdeerdem Muside ben 31 haftaligim bende de var. Canım yürürken bile nefes nefese kalıyorum sanki yetmiyor nefesim
Muside Serii aynen öyle valla yarın kontrolüm var geçen hafta sormayı unuttum yarın bir sorayım sezaryen de bir sorun olur mu acaba yoksa şimdi son günlerimiz diye mi böyle
idemYamurzdemir Bende bugun 36 haftalik oldum ayni durumdayim dr sordum oda yemek yedikten 1 saat sonra yat dedi. Cunki bebek buyudugu icin migdemize baski yapiyor ve yerini degistirdigi icin hem reflu/hazimsizlik oluyormus
Muside Serii benim durumum inanki henüz belli değil normal ya da sezaryen olacağı ama büyük ihtimalle sezeryan olacak bebeğin eşinin geçen hafta biraz kireçlenmiş olduğunu söyledi doktor ve bebegin eşi biraz da aşşağıda dedi son haftaya kadar kontrol de birşey çıkmazsa sezaryan ya da normal doğumla ilgili şuan birşey diyemem dedi yarın tekrar gidecem bakalım ne diyecek benimle aynı olan arkadaşıma 25 ekime gün vermiş doktor ama bana henüz birşey demedi
Giresunlu Bende 36 haftalığım nefes alışım dışardan duyuluyor ve horlamaya başlamışım uyurken farkında olmadan 🙄 sürekli nefes nefeseyim
Muside Giresunlu bende öyle valla gece yatarken bir sıkıntı çekmiyorum çok şükür de ama uykuya dalmak sıkıntı bende bazen hızlı hızlı nefes alıp veriyorum ve bazen nefesim yetmiyor gibi geliyor ,🤔Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah şu son zamanlarimizi sağ salim atlatıp bebeklerimize kavusuruz 🙏
Zeynep89 Bizimde 35+5 cok hareket ediyor oglum . O cok fazla hareket ettikce icim daraliyor bazen beni cok zorluyor.sizin bebeklerin hareketleri nasil?
Gul_hamad Zeynep89 bende 35im. Bugun belim agridi,böbrek agrisi gibim son 3 saatdi cok sık aralıkta toplaniyor ve canım acıyor. Karnim settlesiyor. Anlam veremedim,doktora gitmeli miyim ? Oluyor mu sizde de boyle?
Zeynep89 Gul_hamad durus seklinizden yatis seklinizden mi ki hep ayni sekilde durup yatarsam oluyor cunku kalkiyorum ev icinde turluyorum
Melissargun Muside 36+1im Gece yatınca resmen sırtımın koptuğunu hissediyorum Ve bel ağrısı oouvv aldı basını gitti Nefes almakta zorlaniyorum hele yemek yerken çok zor oluyor