sedamygt Kızlar ben şuan 33 haftalık hamileyim kafamda deli sorular var.. normal doğum istiyorum ama bir yerden de vajina genişliği olacak ya da deforme olacak diye endişe ediyorum.. başından geçen anneler tecrübelerini paylaşabilir mi ?
Opheliaaa sedamygt Şöyle söyleyeyim benim ilk dogumum suni sancıyla aldım içerden dışardan dikişlerim vardı. Ama her yara iyileşiyor ve kaynıyor. Hiç doğum yapmamış gibi yani 🤣 Cinsellikte eşimde bende herhangi bir genişlik açılma vs hissetmedik 🤭
SutlacimiYedimmiBen sedamygt ben iki dogum yaptim ikincisi iriydi 4kilo uzeri vajinal dogurdum ona ragmen genisleme yok aksine haz daha yüksek
sedamygt Opheliaaa Ayy bilmiyorum yaaaa erkekler bu şeye takiyomus bunun için aldatilanlar bile oluyomus o yüzden korkuyorum açıkçası :(
prens_annesii Normal doğum yaptım 45 gün sonra birlikte olduk eşim eskisinden daha dar olmuş dedi dikişlerden kaynaklı sanırım 🤨 İkinci oğluma hamileyim bu da normal olacak Allah’ın izniyle.. Ayrıca genişlese ne olur bir can getiriyoruz dünyaya 🤌🏻🤗
sedamygt prens_annesii Ben hiç sorun etmiyorum amaaa bu durumdan muzdarip kadınları okuyorum duyuyorum çok korkuyorum erkekler biraz bu konuda acımasızlar çünkü bilmiyorum o yüzden korkularımin önüne geçemiyorum :(
Opheliaaa sedamygt Evet bende düşünmüştüm bunu yalan değil düşünmemek elde değil zaten. He bide benim içten dıştan dikişim vardı ve eşim pansumanımi yaptı resmen iki delik vardi orda yani ama düzeldi tiksinir öğrenir dedim öyle bı durumda olmadı çok şükür sorun etmeyin sizde
Mdngny sedamygt benimki genişlemedi aksine daralmış o😂ilk ilişkiye girerken acayip zorlandım hatta sanki hiç birlikte olmamış gibiydim
eylulmomm @sedamygt normal doğum yaptım canım dün 43. Günümdü ilk defa ilişki denedik bende korkuyorum hep genişler mi fln diye edin hayır eskisi gibi dedi hatta daha iyi dedi hiç endişe etme
Asil_hatun sedamygt genişlemeye meyilli ise zaten normaldede sezeryan dada genişler canm benim ilkte hiç genişleme olmadı ikincide de öyle sorun olacak kadar değil 3. Dogumu yapicam 40 çıktıktan sonra daraltma ameliyatı olmayi düşünüyorum
cimcimemmmm SutlacimiYedimmiBen işte darlik yapan o dikistir canim. O yüzden sordum . Bende kesi olmasa dahi dikis istedim doktorumdan 🤦♀️ben yatarak geçirdim gebeligimi odemim fazla olduğu için yapsam dahi tutmayabilir dedi . Simdo hepsi sisiktirdedi dogru dikis atılmaz. Istersen yine yaparım ama fayda etmez paramı da alirim yine dedi bana bıraktı. Ama cok istersen 2 ay sonra gelirsin o zamn atarim daha sağlıklı olur dogru dikis olur dedi
SutlacimiYedimmiBen cimcimemmmm benim dikisim distaydi perine bolgesinde iceride dikis yoktu bahsettigim darlikta vajinadaki girirsteki degil
cimcimemmmm Yani diğer annelere söylüyorum dikis kendiniz isteyebilirsiniz kesi olsun veya olmasın. Doktorunuz uygun gorurse atar. Benim sorunum var diye atamayacak
Annesininportakali53 sedamygt sağlıkla alayım da kucağıma en son düşündüğüm şey o.. Son 44 günüm kaldı. Bizim normal doğum görünüyor baş geliş şuan ama öyle birsey olacağını hiç zannetmiyorum çünkü etrafımda normal doğum çoğunluklu böyle şikayet duymadım