Sibelcnr iremuziii bugun muayneye gittim bana dediki bakamayiz bi sikayetiniz yoksa dedm nee alaka ya aylik kontrolde ne demek ultrasin bakmamak napicaksiniz ozaman nee diye geliyorum ben kafaniza gore ilac yazamazsiniz bana baya bi bagirdim ettim koymuslar stajyerleri oraya isine geleni yapiyolar test sonucu verdim bisey cikmadi dedi saglik ocağına gittin idrarda enfeksyon çıkmıştı okdr beyinsizler bazi doktorlar dayağı hak ediyo ben bile dovecektim sanki ultrasinun elektirin kagit parasını o veriyo dedm benm vergimle maas aliyosun havan kime senin 😬
iremuziii Sibelcnr aynen hastane bizim paramızla dönüyor bi ultrasyon vermiyorlar banada kimse sormadı hangi ilacı kullanıyosn vesayre. O olayları sağlık ocağında hallediyorum. Hiç umrumda değil doktorların ben sordum kan hapı ve devit kullanıyorum başka bişiye gerek var mı diye 😂😂😂😂
eminegulbalci iremuziii benim oğlumda 20e kadar söylememişti gittiğim doktor. Şimdi ikinciye hamileyim 14+6 söyledi doktor. Tamamen doktora kalmış birşey valla
Sanna Ben Rusiyada kaliyorum, 13 haftamda gittim soylemediler, bir fotograf da cektiler ki hic bir sey bilinmiyor…yani soylemiyolar
Gunay97 iremuziii Ben Rusyada yaşıyorum.İki hamileliğimdede özele gittim ve beşinci ayın sonlarına doğru söylediler.Üçüncü hamileliğimde 12 haftada sordum dedi çok erken 16 haftada bile söylemeyecekmiş.şuan 18 hafta bitti 19 oldu.gelecek ayın 2 randevu verdi ultrason için.arada bir ay beni ultrasona sokmadılar.Burdada o durum var yani.Çoğu gebeliğe son verdiği için eskiden kalma bir adet sanırsam.şuan çatlıyorum ama neyseki az kaldı.ayın 2 söylemese artık kavga dövüş olacak.Benim üçüncü hamileliğim ama bebeğimin haraketlerini hissedemiyorum.Çok tedirginim.
tugbaa_a iremuziii özelde de aynısı bence artık, denemek için gittim devletteki doktorumu mumla aradım paramızla rezillik 😂
Hilal3425 Kız olunca pek söylemek istemiyorlar çokta haklılar bence gerçekten evladının canına kıyan var
iremuziii Hilal3425 haklısın bebeiş ama o kadar 2li 3lü test yapıyolar milletin moralini bozuyorlar kötü bişi cıkınca. Cinsiyeti söylemek mi yasak oluyo yani değişikler.
Hilal3425 iremuziii devlette işler çok değişik işliyor ya bende kamu personeliyim öyle talimatlar geliyor ki personelin eli kolu bağlı kalıyor hani deniyor ya mesela insiyatif kullan kullanıp yardımcı oluyorsun gidip şikayet ediyor başına bir ton bela açılıyor bak geldi çocuk benden su istedi annesi çocuğu yollamış kendi bile gelmeye zahmet etmemiş insaniyet olarak su verdim çocuk sonuçta anası gitmiş çocuğuma soğuk su verdi hasta etti diye şikayet etmiş soruşturma geçirdim salak saçma tüm şikâyetler dikkate alınıyor bişey çıkmıyor ama morali bozuluyor insanın o sebeple kimse insiyatif kullanma yoluna gitmiyor cinsiyet söyler gider şikayet eder kız dedi eşim çocuğu düşürmeye çalışıyor diye yoktan yere bir sürü ıvır zıvırla uğraşır doktor yada kesin emin değildir bize şu cinsiyet dedi hazırlık yaptık şu çıktı diye şikayet eder bunlar oluyor yani gerçekten
Busra_2 Evet bende Ankara Hacettepe Hastanesi’nde tedavi altındayim ama ne bı resim veriliyo yazıcı bozuk diyo nede bı kalp atışı dinletiliyor nede bı özellikle cinsiyet soyleniyo ….cinsiyeti ne deyince ters ters bakiyo doktorlar
iremuziii Busra_2 şaka gibiler illa ultrasyon makinesi alıp eve mi koyalım 😅 şaka bi yana da uyuz doktorlardan Allaha sığınırım
tugbaa_a iremuziii bence de devam, devletteki doktor iyi olduktan sonra özele vereceğim parayı bebeğime harcamayı düşünmüyorum yine tercih meselesi tabi 😂