Fatima18 https://mutluresim.com/images/2022/10/21/pK2oH.jpg! 30 Eylül son adet tarihim. Bugun test aldim Boyle çıktı.adetime daha 9 gün var. Boyle olmasi normal mi bu kadar erken boyle koyu cizgisi cikan oldumu
Gulsen_tanrikulu Fatima18 ikinci bi test yap derim diğer çizginin aynısı çıkmış resmen bukadar erkende böyle çıkan ben görmemiştim daha önce
Fundayakut Fatima18 Ben adetime 1 gün kala yapmıştım o zaman 4 haftalık hamile olmama rağmen silik çıkmıştı yani teste bir sıkıntı olabilir belki başka varsa başka yap yoksa en iyisi gidip bir kan ver 🥰
Leylabngll Fatima18 AA şaşırdım bide 9 gün var bir gün kala testte zor cikiyo nasıl 9 gün önceden çıkabilir ki ayrıca 9 gün kala test yapmak nasıl aklınıza geldi 🌼 rabbim gönlünüze göre versin canm insaAllah 😍
Zuzununannesi01 Fatima18 canım baya belli ya üstüne görmüş olmayasın bazılarında oluyormuş ya 9 gün kala bu kadar net çıkmaz çünkü
tirtilinannesiii Leylabngll benm iki hafta varken aklıma geldi ama testte negatif çıktı tabi bugün kan veedim pozitif😀 2 haftalık hamileymişim 😀😀
Fatima18 Leylabngll bir kizim var 2.5 yasinda kizimdan sonra 3 kez hamilr oldum.malesef düşük yaşadım.ama hic boyle bir sey gormedim. Bir haftadir goyuslerim hassas. Ve midem cok kotu.cok erken oldugu icim aklimin ucundan bile gecmedi.ablam belki hamilesin neden test yapiyorsun dedi. Oylesine aldim imkansiz oyle bir sey diyerek.ve şok oldum
Fatima18 Zuzununannesi01 hakliymissiniz bugun kan testi yaptirdim 6 haftalik hamileymisin. Hamileyken adet olmuşum
tirtilinannesiii Hassas testse çıkmış olabilir benm normal testte reglime 6 gün varken çıktı kan verdim pozitif🥹
Mementovivere Fatima18 adet olanmışsınızdır belki üstüne görmedir kan testi verin epey belirgin yüksek ihtimalle bebek daha büyük adetten önce gebe kalmışsınızdır
didemmmm1705 Erken gebelik hızlı testleri var onda sonuç çıkıyor hemen sonrada kan testi için dr a git benimde aynısı olmuştu şimdiden inşallah hayırlı olur yeni anne adayı ✨✨
Endiseliannecik Fatima18 ben adetime 3 gun kala cok cok hafif silik cizgi gordum sen bi daha yap canim bu test yaniltabilir
Nuur2124 Fatima18 döllenme regl öncesinde olmuş ,üstüne görme dediğimiz olay olmuş olabilir ☺️öbür türlü zaten 14.gunde yumurtlama evresi 2 haftada döllenme olucak filan baya erken olma sebebi bu☺️ama dediğim gibi regl öncesi döllenme olduysa durum farkli
Fatima18 Koalammm Nuur2124 evet öyle olmuş. Eylülde hamile kalmışım ama üstüne regl olmuşum boyle şey hic duymamıştım. Bu ayda olucakmiyim acaba