Ummuhnm eylul1809 bence bekle canım ben acele ettim ilk keseyi gördüm boş gibi dedi doktor gelişirse bebek oluşur dedi 7+3te gittim hem bebeği hem kalp sesini duydum o yüzden acele etme derim sitres yapıyorsun ister istemez 7haftanda git bi sıkıntın olmadıktan sonra 😊
77Bebek35 eylul1809 6 gun nasıl bekleyebıldın ya ben dayanamazdım kacgunde bır adet oluyosun gec dollemme oldu sanırım
eylul1809 77Bebek35 reglimden 4 gün önce kaset test yapmaya başladım, her iki günde bi test yaptım ve sürekli ikinci çizgi koyulaştı ve bugün kan testi verdim
eylul1809 Ummuhnm 3 gündür aşırı ağrım var kuyruk sokumumda, o yğzden gitmek istiyorum aslında toksa bekleyecektim 1 hafta daha
2023Mucizem eylul1809 Bende bugun verdim beta değerim 1072 çıktı . 4+3 diyor uygulamada . Folik asit kullanmamız gerekli oldugu için pazartesi gitmeyi düşünüyorum p.tesi sizce erken mi ?
2023Mucizem Bende bugun verdim beta değerim 1072 çıktı . 4+3 diyor uygulamada . Folik asit kullanmamız gerekli oldugu için pazartesi gitmeyi düşünüyorum p.tesi sizce erken mi ?
Dolunay72 2023Mucizem ila doktora gitmene gerek yok ki gitme daha çok erken eczaneden folik alabilirsin ben 3 doktora gıttım 3 farklı verdi yanı fark etmıyor sen normal folik kullan 6. Haftanda gıt en azından kese ve bebegı götürsün inş
2023Mucizem Dolunay72 Eşime söyledim herkes kullanıyor alalım dedim ama sen doktor musun dedi doktor söylemeden kullanmamı istemedi o yüzden doktora gitmek istiyorum .. İlk gebeliğim olduğu için acıkcası ne yapacagımıda bilmiyorum demir anemim var bide . Siz kac haftalık hamilesiniz ?