semirra Insllah Rabbim saglikla bebeklerimiz kucagimiza almayi nasip eder. Onceden iki olumsuz olay yasadim sanciis cok fazlaydi acan ddogum sancisi buna benzer rahim cok kasiliyir ama adeet gibi ddaha agir bir kasilma ve bel agrisi buna mi benziyor?
serdemgunes semirra benim çok yoğun kanamam vardı ama her gittiğimde bebeğin yaşadığını söylediler 4 gun cok büyük sancı çektim bende hep diyorum o sancıyı çektiysem normal doğum yaparım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah 🙏
Mirza03 Bir suni sanciyla düşüğum bir de 12 saat oğlumda çektiğim suni sancı var şöyle soyleyebilirim ki benim için hiç bir farkı yoktu hatta oğlumda ara ara sancılar nefes aldiriyordu ama dusugumde soluksuz devam ediyor du düşük daha zordu diyebilirim yani
123mirza Mirza03 evet benimde ilk düşüğümde sanki belimi on kişi ikiye boluyordu öyle bir sancım ve kanamam vardı en son raddede ağlamıştım artık tabi ben çikolata yediğim için altı saat bekletilmistim ve sanırım operasyona girmeden tuvalette kendim düşürdüm küçük olduğu için .. ama acısını asla unutmam o günüde unutmam …
semirra Mirza03 kesinlikle ilki hele terledim cok sancilandim yani rahim bu kaddar kasiliyorsa normal dogum agrisini cok iyi anliyorum. sezeryan dusunuyorum zaten
Mirza03 123mirza son saatler yerimden kalkamadan sadece bağıra bağıra ağlamıştım 😭en son hastanenin yangın merdiveni ne çıktım çömeldim orda ve bebeğim gitti benden🙁
semirra Mirza03 evet cok kotu bir sanciydi rahmin nasil kasildigini o zaman ogrendim zatenn normal dogum ayni kasilmalar olacagindan hic gerek yokk sezeryan olsun o sanciyi cekmiyimm.