Esralpp Yldzlh Ya bende 22 haftalık geleyim özelde yaptırmaya çok fazla ücret istiyorlar ankara hastanesine gidiyorum orada cinsiyet bile söylemedi detaylı ultrasonda öğrenirsin dedi napcam bilmiyorum
Aselsmoms Yldzlh ilk dogumumu Etlik Zübeyde hanımda yaptım nefret ettim o hastaneden şimdi ikinci doğumum olacak Ankara şehir hastanesini istiyorum
birannebirfurki Yldzlh gebe polikliniğinden radyoloji bölümüne istem attı kimliğimi verince hemen randevu verdiler ben randevu alırken sakinlik vardı ertesi haftaya hemen verebildiler ama sıra beklerken bi kadın geldi 3 kasıma randevu oluşturabilirim anca dedi
esmecildir @"Mervetsn50 Yldzlh Merhaba bir şey soracaktım. Etlik Şehir Hastanesinde İlk önce muayene mi oldunuz? Daha sonra mı detaylı ultrason için randevu verildi. Yoksa direk detaylı ultrasona randevu oluşturuyorlar mı?
birannebirfurki esmecildir evet önce gebe polikliniğinde muayene ediyolar normal poliklinikte bile iyice bakıyolar ama cinsiyet söylemiyolar
Yldzlh Aselsmoms bende etlik Zübeyde de yaptım o kadar pişmanım ki zaten zorunlu gitmiştim keyfiye değil Rabbım bir daha düşürmesin sadece detaylı için hastane değiştiriyorum insaAllah bu sefer hayırlı olur ..
Aselsmoms Yldzlh canım özele gidebilirsen Ali İpek var onu öneririm kesinlikle 750 TL ücreti var Rabbim bu sefer iyi doktorlara düşürsün bizi inşaAllah canım 🥺🤲
Yldzlh Aselsmoms şuan Yenimahalle eğitim araştırma hastanesi ne gidiyorum doktorum çok iyi anlayışlı dinliyor suratı asla asık değil sonuna kadar dinliyor sadece detaylı için başka bir hastaneye gitmem gerekiyor du ondan hastane aradım
birannebirfurki esmecildir detay vermiyolar bize bilgisayar başında biri oluyo hangi bölgeyi sorunsuz geçtiyse geçtim diyo