sihirliannemmm Kızlar bugün bebişi gördük böyleydi gözünün önünde kordon varmış bana yinede çok değişik geldi ama ultrasondan kaynaklı galiba değişir göz şeklinin filan net olmadığını düşünüyorum 🤪 yinede çok şükür sağlıklı bebeğimiz
eylulicten sihirliannemmm degisir merak etmeyin daha etlenmemis. Hele bi gelin 30dan sonrasina tontis tontis olcak 😊
Dilara3490 sihirliannemmm bende 23 hafta oldum pazartesi gideceğim görmek için sabırsızlanıyorum insallah yüzünü böyle net görebilirim ya :) erkek mi bebeginiz bu arada gayet güzel duruyor 30 dan sonra etleniyor yaglaniyorlar :)
SebnemRasit Hangi şehir hangi hastane acaba ? Renkli ultrason istiyorum ama kağıdı da renkli veren bi yer var mı bildiğiniz Ankara ?
sihirliannemmm minikpankekim detaylı 20-24 diye biliyorum ben 20 de yaptırmıştım daha doğrusu doktorum detaylı baktığı için ekstra bi yere gitmedim
minikpankekim sihirliannemmm Patricia Bana 12.haftada 2li testteyken detayli bakmisti doktor bey. Ama ultrason kagidini vermedi bana. Siyah beyaz vermisti. Bidaha yaptirmak istesem o haftalarda yaptirabilirim o zaman degilmi
Patricia minikpankekim detaylı ultrason farklı bişey ama. 12. Haftalarda baktığı ikili taramadır. Detaylı ultrason için biraz daha büyümesi gerekiyor çünkü bütün iç organları teker teker inceleniyor el ayak parmakları sayılıyor. Yani haftanı doldurmadan baktırmana gerek yok
minikpankekim Patricia heralde ikili taramadir bem detayli sandim galiba uzum surmustu baya bakilmasi.cok tesekur ederim.♥️
minikpankekim sihirliannemmm evet yapilan oydu o zaman 45 dk falan surmustu cunku. 16.haftadayim 20.haftada detayliya giderim artik