MaxMom femme 5 aylık olana kadar ben kustum ama ilaçla alakalı değildi. Mide bulantısı bende yapmadı acıkcası.
femme 1prensannesii_ Folidays Elenatel Imom Ocean mamy En çok bunlar alınıyor sanırım Bakicam hepsine esimede vericem en uygunu neyse onu alicam:)
nazli1907 femme ocean mumy kullanıyorum ben içinde hem folik asit hem vitamin var ayrı olarak folik asit vs kullanmama gerek kalmıyor doktorum bunu önermişti
femme nazli1907 Folidays Elenatel Imom Ocean mamy Bunlwrq bakicam eşim içinde ona da vericem hangisi uygunsa onu alicam:)
Tatli1dunya femme Ben folik asit içmedim hurma muz yeşillik yedim ama ocean markası içeriği temiz helal, onu öneririm, şuan demir ve magnezyumunu kullanıyorum.
Citlembikk femme ben hamileliğin ilk başı folidoce kullanıyordum bi hemşire tavsiye etmişti şimdi doktorum elenatal 2 verdi her hafta balık yiyemeyelirim diye içinde omega 3 var
Ayten666 mucizeolsunn banada ilk doktorum eletenal önermişti. ikinci gittiğim doktor onu içme mideni bulandırır diyip değiştirdi
Dilara556 femme ayınıza bağlı ilk 3 aylık dönemdeyseniz elental 1 ,sonraki aylar için elental 2 omega 3