hunilimom Busbusu hayır canım son adet tarihine göre olur her zaman tabi 4 hafta ve üzeri ise belki olabilir
Heavyhim350 Busbusu Hayır sata göre doğumun gerçekleşir benim de 2 hafta öndeydi sata göre doğumum gerçekleşti
Kardelenlinam Heavyhim350 gelişimini erken tamamladıkları için karında hareket etmek için yer kalmıyor o yüzden gelişiminden dolayı erken olma olasılığı yüksek
NeseA Benim bebeğim 37+4 te dünyaya geldi 3780gr ile önden gidiyor dedi doktor.. doğum olmasaydı yatış yspilip suni vercekti dedi daha iri sezeryan olur dedi🤷♀️
NeseA Busbusu canim gelmek isterse zaten geliyor.. doktor takipli ol sag salim doğsun insallah yavrun🤲🏻😘
Heavyhim350 Kardelenlinam 39.haftalıkken sezaryen oldum canım ben makat gelişti dezavantajımız bu oldu dönmek için yeri kalmadı bu yüzden makat gelişte kaldı sağlıkla doğdu şükür ☺️
Kardelenlinam Heavyhim350 geçmiş olsun bebişi sağlıkla kucağına almışsın ne güzel Allah uzun ömürler versin inşallah darısı biz hamişlerin başına inşallah sağlıklı bi doğum gerçekleştiririz.❤️🌸