Kızlar doğumunuzu özel hastahanedemi yoksa devlette mi yapmayı düşünüyorsunuz
Özeldemi devlettemi doğum yapacaksınız
Özel
Cansudinc ilki özel de oldu ama şu an durumumuz müsait değil devletde olucak ikiz olunca özel baya fiyat yükseltti
Cansudinc özel insallah
Cansudinc devlette yapacaktık ama sorunlar yaşadık özelde yapacağım
Cansudinc Özelde yapacağım doğum paketi aldık iyi mi yaptık bilemiyorum 🤦🏻♀️
Hep özel kontrolüyüz. Hiç devlette tanıdığım yok o yüzden özelde yaparım
Kubrakck2222 ne kadarsa aldın canım
Devlet
İlki özeldi. Çok rahattım. Kısmet olursa bunu da özel de yapıcam.
BBuseY 13.500e aldık 2 ay önce canım, ama doktorumdan çok memnunum, özelin olumlu yanları var tabi devlette eşim yanımda gelemiyordu burda hep yanımda, hemşireler ilgili, tahliller çok çabuk çıkıyor, doktorumla whatsapptan sürekli iletişim halindeyim kafama bir şey takılınca hemen soruyorum cevaplıyor sağ olsun☺️ İnşallah doğum da güzel sonuçlanır, ilk gebeliğim elimdeki son parayı vererek yaptım ama riske atmak da istemedim😊
Kubrakck2222 cok bi fark yok biz paket almadik 5.500 harcamisizdir tas catlasin su ana kadar ki paketlerde genelde 10 muayne vardı biz 5. Ayimizdayiz 10 dan fazla gitmişizdir 😂 doğuma da 7.500 ödiycez zaten seker yuklemesiyle nst den baska bisey kalmiyo sanirim onlarda para etmiyo zTen
1prenses2prensanne canım benimde ikizlerim olacak. Özel ne kadar fiyat söyledi
Udu evet evet 10 muayene var, bir tek detaylı ultrason paket dışı. O da her hastanede öyleymiş sanırım. 1200 tl de o tutuyor. Onun dışında normal-sezeryan-epidural ne olduğu farketmiyor hepsinde aynı fiyat. Nst şeker yüklemesi bütün tahliller içinde 😊