Minikbiranneem Hanımlar bebeğimin hareketlerini 18. Haftadan itibaren hissediyorum 20 den 22 ye kadar sürekli kıpır kıpırdı bebeğim ama şu 6 gündür hiç hareket etmiyor bir ağrım falan yok ama hissetmeyince tedirgin oluyorum ilk gebeligim bir sorun yoktur değil mi
Busbusu Minikbiranneem hiç mi hareket etmiyo yoksa azmi hareket ediyo hiç etmemesi normal değil acile gidin
Edasu52 Minikbiranneem yeni görüyorum ama noldu canım kontrole gittiğinde umarım herşey yolunda gitmiştir
Minikbiranneem Detaylı ultrason da yaptıracağım hala randevu arıyorum 1 haftam kaldı biliyorum ama çok tedirgin oldum suan
Leylabngll Minikbiranneem çikolata tatlı vesaire ye karnını biraz ov ve sırt üstü biraz uzan bakalım🤗 hareket edecektir insaAllah korkma anlıyorum canm seni kaygılı olmak cok zor bende hep kaygı içindeyim hissetmek için dikkatlice davrandığımızda hareket etse bile anlamıyoruz bazen içini ferah tut canm 🤲🌼
Fundayakut Minikbiranneem İstersen tekrar yap hissetmezsen stres veya telaş yapma yarın da yine böyle devam ederse bi acilden git baksınlar için rahat olur en azından 🥰
Bebisinizz Minikbiranneem yedikten sonra 15-20 dakika sola yat uzan canım hareket edecektir korkma inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz 😘 bende 21 haftalığım salı günü detaylı ultrason yaptıracağım 🐣
Minikbiranneem Leylabngll 21 yaşındayım ilk gebeligim tedirgin oluyorum herhalde o yüzden ben stres yaptıkça hareket etmiyor sanki dediklerinizi deneyeceğim simdi teşekkür ederim
Leylabngll Minikbiranneem rica ederim canm korkma zaten bebekler zaman geçtikçe uyuyabiliyormus hatta rüya bile görüyorlarmış bu haftalarda 😘
Minikbiranneem Fundayakut insan stres yapiyo en ufak şeyde aslında kendimde hem sağlık meslek cikisliyim hem fizyoterapi teknikeriyim ama bilgin olsa da başına gelmeden anlamiyosun
Fundayakut Minikbiranneem Öyle gerçekten bizimkisi mahşallah çok hareketli 25+1 deyim böyle gğn içinde bazen hissetmeyince bile hemen çikolata yiyip yatıyorum hissedeyim diye ama korkma bazen arkaları dönük olduğu zaman da hissetmeyebilirsin pozisyon kaynaklı içini ferah tut