Supermumy Kesinlikle bio oil. Başlangıçta lierac kullandım çatladım. Bio oille kontrol altına aldım. Bir de olabildiğince erken kullanın. 12.haftada göğüs çatlaması başladı bende.
Dr4 Esku mustela strech mark gibi birseydi. Çatlak önleyici bir tane var zaten araştırırsanız ulasırsınız.
Busra98_ Tugceeg ben 4. Aydan beri kullanıyorum ama çatlaklarım oluştu maalesef düzenli kullanmadım ondan da olabilir birazda genetik 😌
Babyboy Tugceeg ben Gratis indiriminden arifoglunun çatlak önleyici yağını aldım yağ sanki daha koruyucu olur gibi geldi.
Simya Tugceeg lierac ben gebelik önceside kullandım parasını haketmeyen reklam bir ürün bence , yurtdışından bi ürün kullanmıştım markasını unuttum aynısını bulamayınca kuzenim de kardeşimde bio oil in sarı olanını önerdi onu kullanıyorum bu arada önerenler çatlamadı bakalım yağın etkisi mi yoksa genetik mi göreceğiz bazen ne kullanırsanız kullanın genetiktr varsa çatlıyorsun
3babyannesy Tugceeg hindistan cevizi yağı ve vazalin, amaç nemli birakmak kurumasın çatlak oluşmasın diye bu 2side nemli bırakıyor çok memnunum 3. Gebeliğim ztn yine kullanyrm
Sevim2211 3babyannesy Bende hindistan cevizi yağına geçtim 34. Hafta dayım öncesinde tatlı badem yağı kullanmıştım
nimbus2000 Haticesalih ben de size katılıyorum. lierac kullanıyorum ama çatlayacağı varsa çatlıyor o göbüşün🫠
Alya09 Bende tatlı badem, hindistan cevizi yağı jojoba yağı, birde kantoron yağını hepsini bir karıştırdım onu kullanıyorum daha ilk haftalarımız ama yinedr önlem almak istedim
cansualisa Tugceeg unı vazelin memnunum her gün sürüyorum kızımda çatlamıştım çok sorun yapmıyorum acıkcası çatlağı oluyor yani😂😂😂 26+6 yımmm
Elaa_gozz Tugceeg doktorum yatkınlık varsa hiç biri fayda etmiyor demişti ben sadece nemli tutmak kurumasını engellemek için Hindistan cevizi yağı kullanıyorum
Hamideorsel Tugceeg lierac kullandım 36 dayım ve çok fazla çatlak oluştu bioil de kullandım mustela da bence vücut yapısı ile de alakalı görümcem lierac kullandı hiç çatlağı yok
PatiAnnesi Ben gebeliğimin başında hem lierac hem bio oil aldım. Lierac çabuk emiliyor diye sabahları işe giderken sürüyorum ama eve gelene kadar etkisi geçiyor karnım aşırı kaşınıyor. Bio oil uzun süre nemli tutuyor kaşıntı hissini de tamamen alıyor 29 haftalığım 5.şişeyi kullanıyorum sanırım. Göbeğimde belirgin çatlak yok ama bacaklarıma sürmemiştim üst kısmı çatlak oldu. Sanırım kremden çok genetik ve içilen su miktarı etkili bu konuda
Mello29 Tugceeg seda altin catlak kremi kullaniyorum mükemmel bir krem cok güzel kokusu tüm vücudumu nelemdiriyor elime koluma gögsüme bile kullaniyorum.
mummy_to_be Tugceeg mustela bence. Geceden sürdügümde sabaha nemli uyanıyorum ve giysileri kirletmiyor. Ama bio oil sabaha çoktan kayboluyor ve leke yapıyor.
Hel Lierac kullandım fakat çatlak önleyici ya da engel olacak formda bi yapısı yok bence. Hemen emiliyor. Önemli olan bölgenin nemli kalması. Yağlı içerikler iyi olabilir gece yatarken. Bir de bebiş vazelini aldım gerçekten sabah kalktığımda bile nemli nemli çok güzel. Şimdilik bir şey yok bakalım 🌸