Sinem94 Feslegenn cnm hamilesin hayırli olsun regl sancısı bende de var dr normal dedi 😊 benim testimde aynıydı kan pozitif 🙏🥰
Rabiayz Feslegenn Hayirli olsun canım ☺️Hamilelik sancıları normal dikkat et agır iş yapma dinlen bol bol 🥰
Zln2152 Feslegenn hayırlı olsun canım tebrik ederim 🥳 bende 4,5 gün önce hamile olduğumu öğrendim adete üç gün kala aynı bu şekilde çıktı benimde şiddetli karın ağrım oluyor Arada regl olacakmışım gibi gebeliğin ilk haftaları oluyor normalmiş🥰
Hulyaao Zln2152 canım seninde bat 21 di bizim aynıydı oradan hatırladım naptın kontrole gittim mi hiç ben bugün tekrar bı kan vercem bakalım yukselmismi
Feslegenn Zln2152 gerçekten içimi ferahlattiniz teşekkür ederim 🌼 bende gittim kan verdim sabah ama çıkmadi daha bekliyorum sağlık ocağı geç çıkıyor sanırım biraz daha memlekette misafirim doktoruma da gidemedim o yüzden 🤭
Zln2152 Hulyaao canım doktora gittiğimde değerin iyi dedi 10 gün sonra gel ilk kontrol olacak işte bugğn sağlık ocağına tekrar gidip bi kan verecem inşallah iyi yükselmiştir canım senin değerin kaç şuan?
Hulyaao Zln2152 valla benimde 1 hafta önce 27 idi canm tekrar etmedim adetin geçmesini bekledim bu akşam da bir test verip hafta içi kontrole gitmeyi dusunuyorum
Zln2152 Feslegenn rica ederim canım ne demek 🌺 sonuçlar doğrudur biraz geç çıkıyor değer ilk başta düşük çıkarsa da moralini bozma yükselmesi önemli iki günde bir kan verin inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım🙏❤️
Hulyaao Zln2152 ben bugün de vereyim bide 2 gün sonra verir kontrole giderim kimyasal falan olur korkusu sardı buraları okudukça Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah kuzum
Feslegenn Zln2152 zaten daha 2 gün var regle çok yüksek çıkmaz diye düşünüyorum hazırladım kendimi 😅😬 siz kaç değerle ogrendiniz
Feslegenn Hulyaao Zln2152 şimdi çıkmış 157 görünüyor çok şükür ama tiroid çok yüksek sanırım onu indirmeleri gerekecek
Feslegenn Hulyaao 1 saate çıkar sanırım en geç 4 de demişlerdi hayırlısıyla güzel sonuç alalım inşallah hepimiz