nisamom_ Yusufayazin__annesi kuzum benim silik çizgi çıktı bugünde 🫣 inşallah vardır batı beklim yinede
Elanurakgun20 Birşey sorucam sadece deneme amaçlı istediğim vakit yapsam olur mu varsa çıkar mı yani genelde sabah ilk idrar ile öneriyorlar da
Yusufayazin__annesi nisamom_ inşallah bugün kasık agrilarim oluyor hiç umutlanmiyim diyorum bakalım eşim bırakmıyor test yapsam bekle deyip duruyor
Feslegenn Benimde 26 ekimdi testte silik çıktı babe time kullanan var mı kaset testte yanıltma oluyor mu
Tomrishatun Yusufayazin__annesi aynı günün ondan sordum siz ovilasyon testi yapmismiydiniz ben bu ay takip edeyim dedim 8 yumurtlama 9 çatlama gördüm bugün bekliyorum daha gelen giden yok testte yapmıştım 2 tane gayet negatifte gördüm
Yusufayazin__annesi Tomrishatun bende de gelen giden daha yok inşallah olur bende 9 da yumurtlama 10 çatlama gördüm canım ilk kez bu ay bende ovulasyon yaptım ayın 20 test yaptım negatif gördüm daha yapmadım canım eşim bırakmadı yapım eğer adet olmazsam yarın test yapcsm yada kan vericem
Kivircikkuala Bat 26 kızlar Ekimin 5 inde rahim filmi çekindim iki tüpümde tıkalı çıkmıştı film esnasında açıldı . Eşimde sperm testi verdi ve düşük çıktı doktor tüp bebek dediği için umudu kestim test falan yapmadım sperm sonucu da aşağıdaki gibi