Yusufayazin__annesi Ben dün yaptım negatif çıktı beklemedeyim adet günümü beklicem insalalh olur ovulasyon la takip yaptım bu ay ilkkez siz ne durumda siniz
nisamom_ Yusufayazin__annesi canım benimde bat 25 test yaptımda 3 defa negatif çıktı bugünde negatif çıktı inşallah bat günü pozitif çıkar inşallah 😊🌸🙏🏻
Bebekliannee Yusufayazin__annesi benimde 23 test yapmadım beklemedeyim. İşin garip yanı ovulasyon testi yaptım bu ay sadece yumurtlama gününde 1 kere olduk. Ya tutarsa diye bekliyorum 😀
nisamom_ Yusufayazin__annesi inşallah yaa negatif ama pozitife dönme ihtmali varmı onuda bilmiyorum ilk defada ovülasyon kullandım bu ay 🫣🥹
Yusufayazin__annesi nisamom_ aynıyız bende ilkkez denedim ovulasyon testini hiç kullanmamıştım daha önce bende diyorum yarın belki bitane daha test yapsam yok sdet gununumu beklesem bilemedim
nisamom_ Yusufayazin__annesi bence bekle canım yani negatif görmektense adet günü yepmsk mantıklı 🙂bnd ozmn ypçm yoruldum artık
nisamom_ Yusufayazin__annesi kuzum benim silik çizgi çıktı bugünde 🫣 inşallah vardır batı beklim yinede
kbra19 Bat 26 dün test yaptım negatif Bakalım beklemedeyim ama hiç belirtim yok Bidahaki aya artık kısmet değilmiş
Yusufayazin__annesi kbra19 nasip kuzum ben ilk çocuğuma 5 yıl sonra rabbim kucagimi doldurdu 5 ay öncede bir düşük yaptım herşey nasip rabbim ummadığın anda insan a veriyor
Sinem94 Yusufayazin__annesi bat 24 sabah test yaptim silikti ama inanamıyorum farklı bi test yok tekrar yapamadim kan vericem bu arada öksürükle başım dertte 🤦♀️