sarebebeginannesi Kizlar enabizda günde 2 kere yaziyor ama detay yok. Eczaci da aksamlari ac tok fark etmez 2 tane icin dedi. Sabah kalktiginizda bulantiniz hala varsa 1 tane daha icin dedi ama bilemedim ya 3 tane bir zarari olmasin? Siz nasil kullaniyorsunuz?
Selda_Skmn sarebebeginannesi canım ben sabahları aç karnına aldim doktor gece yatarken de 2 iç dedi ama ben 1 içtim zaten uyku getiren bi ilaç genelde hiç gece 2 tane içmedim
Satiyeak sarebebeginannesi cok miden bulanirsa 4 tane ic canim doktorumda. Mide bulantin devam ederse 4 e cikar demisti
Simya sarebebeginannesi benm doktorumda akşam yatarken 2 tane al demişti gerekirse sabahta 1 adet al dedi, ck olmaz mı diye sordum 10 mg lık bir b vitamini hic bi zararı yok dedi
Meresss sarebebeginannesi geceleri uyumadan 2 tane içiyordum zaten uymaya yakın ne aç ne tok olunuyo ertesi günü bulantısız geçiriyorsunuz
Tubatgn sarebebeginannesi Ben gece yatmadan alıyordum haliyle biraz mide boş oluyordu. Bir sorun yaşamadım ben.
MMelissaaa- sarebebeginannesi doktorum gece iki aç karnına dedi. Prospektüsünde de zaten aç karnına içilir yazıyor ayrıca orada nasıl kullanıldığı da yazıyor
starrysky sarebebeginannesi ilaç 4e kadar içiliyor. Ama gece 2 tane içmeniz kafi bence bulantınız şiddetli değilse 1 tane de içebilirsiniz ama kesinlikle gece ve aç karnına için. Tok karnına mide ilaçları etki etmiyor. Ben 7. Haftadan itibaren hep gece 2 tane olarak içtim şu an 18+2 deyim 2 günde 1 gece içiyorum doktor bir hafta sonrada tamamen bıraktıyor. Tabi benim midem tam anlamıyla hala düzelmediği için böyle. İyi olduğunuz an yavaş yavaş azaltarak kesebilirsiniz. Gündüz içmeyin çok uyku yapıyor. Ve ilaca nasıl alıştıysanız o şekilde devam edin ben kötüyken azaltayım 1 tane içeyim demiştim evvelsi gün mahvolmuştum. 😂🖐🏻
Fabioss Doktorum 4 e kadar içebilirsin doğal dedi 1 tane yetiyordu bana zaten genelde yatmadan önce içiyordum kötü olursam sabah kalkınca
Ceylinmelike Sabahları bitane içiyorum ben yeterli oluyor. 5 aya gircem halen iciyodum doktor dedi daha içme bağımlı Olcan bende 2 gündür içmemeye çalışıyorum ama mide bulantısı yine başladı bakalım dayanabilirsem içmem ama icicek gibiyim
Nehir-Poyraz sarebebeginannesi 4e kadar yolu var ama gece yatarken iki tane iç gündüz içmene gerek kalmaz. Salınımı yavaş bi ilaç olduğu için gece içmeyince sabah içtiğinin bi etkisii olmuyo