Nisa3434 Kızlaaaar oyuncakları o kadar çok seviyorum ki bebem daha doğmadı ama ben oyuncak tarzı şeyler almak istiyorum yenidoğan dönemi için var mı neler aldınız😁🥰
durumom2022 Nisa3434 ayy bende aynıyım yaa anneme bir sürü arimigurimi ördürdüm 10 15 var sanırım 😂kendim de peluş çıngırak aldım kilitli zincir var onu çok seviyorlarmış onu aldım hışırtılı kitap alacağım bir de yine böyle sesli toplar var ondan
Deletedmom2265 Nisa3434 Siyah beyaz kartlar halkalar hışırtılı kitap çıngıraklı çorap ve eldiven oyun halısıda alabilirsiniz yumuşak top aynalı sallanan bez oyuncaklar var hemen anlamıyor ama aklınd yer ediyor gelişim açısından oyuncak çok önemli 👌
Ebrar_65 Nisa3434 Ben kendim oyuncaklarla oynuyorum ki benim oyuncaklarım ikimize de yeter inşallah 🤭☺️
Y-S Fisher price ın eğitici telefonunu aldım. Daha çok erken ama bizim telefonlara saracağına oyuncağını oynasın 🥰
Nisa3434 Deletedmom2265 Bakıyorum hepsine ama daha var falan diyorum peluşlara sardım 😁😁 sanırım bebeye değil kendime bakıyorum 😂
Deletedmom2265 Nisa3434 Çok beğendiklerini al peluştan zarar gelmez her geçen gün fiyatlar artıyor bana eşim alma alma derdi şimdi iyiki almışsın diyor ☺️
Deletedmom2265 Nisa3434 Doğunca :) hatta reyonlarda gezip el kadar bebeye sana ne hediye alayım diye maymunluk yaparken göreceksiniz eşinizi 😂
Nisa3434 Ebrar_65 Ben alamıyorum ya evim küçük olmasa çocuk odası yapıp oyuncak doldurucaktım ama şu an sınırlı 😂😂