Beyzafd Kizlarrrrr 20+2 den herkese selam benim prensesim hic durmamaya basladi son 1 aydir massallah hafifdi su 2 haftadır saatini bile biliyorum sanki pit pit vuruyor cok hosuma gidiyor oyle olan var mi😅😅😅🥰🥰🥰🤰
Momsy410 Beyzafd hep ayni saatlerde mi oluyo? Doktorum bana hareketlerini saymami soyledi. Kacta hareket ediyo gunde kac kere vs. Degisirse gelmemi istedi. Daha hareketleri hissetmiyorum ben
Elilar2225 Beyzafd aynen öyle oluyor😁😁bebeğim gün içinde pek hareket etmezdi gece hareketlenirdi uykumdan ne zaman uyansam hareketini hissederdim. Doğdu ve gündüzleri uyuyup geceleri uyanık kalıyor 🥹🥲
Eldgrn Beyzafd uyutmayacagi zamanlar olacak şimdi bekliyorum ne zaman olacak diye geceleri uyanıyorum teknesine haraketine ilerleyen zaman uyandırmayi geç uyutmaz ama insan ona bile razı geliyor valla 🤣🤣🥰🌸
seyma9188 Elilar2225 Ayy yandık desene bizimki de ikindi saatleri baya hareketli bide gece uyurken😁 Uykumdan uyandırıyor beni tekmesiyle gece 3-5 te bi başlıyor😅
Beyzafd denizasigi hadi yaaaa ah minik yaramaz tersi olsa sasardim zaten ne vardi babası gibi 11 gibi uyuyaydi 😆😆😆
Beyzafd Eldgrn aynen canim biz razıyız uyumamaya yeterki sagliklisiyla gelsin meleklerimiz tekme atınca bile mutlu oluyoruz biz kalkariz onlar rahat olsun yeterki🥰🥰🥰
denizasigi Beyzafd üzgünüm… 🥲 yattığım an uykuya dalana kadar kivraniyorum haftasi arttikca tekme gücü de artıyor ama zamanla ona da alisiyosunuz :))
Beyzafd Momsy410 valla daha 2 haftadır böyle çok hissediyorum 20 haftalik olduk ama 1 aydır ara ara yapıyordu şok 2 haftadır baya vuruyor geceleri 1 gibi ama hep oluyor sanki tam ayırt edemiyorum daha
denizasigi Beyzafd inşallah daha coook varmış gibi geliyo işte zaman geçmiyor boyle sancı vs olunca 🥲 sağ salim kucağımiza alalım 💫♥️