Senay_yilmz Benim ilk gebeliğim bebeğim şuan da 9 haftalık tek merak ettiğim şu 9 haftalık bebeğin anne karnında da ölürse ne gibi belirtiler olur bana söyleyebilir misiniz çok endişeliyim 😔
Mommyy0708 Senay_yilmz sen böyle endişeli olursan Allah korusun korktuğun başına gelir yahu. Rahat bırak akışına bırak, düşünme kötü şeyleri. Neden böyle şeyler düşünüyorsun?
Minikannesi00 Senay_yilmz bence pozitif olmalısın ,Allah korusun dediğin şey olsa bile belirti vermez . Postlardan görüp etkilenmiş olabilirsin. Ama gerçekten korktuğumuz başımıza geliyor . Kötüyü çağırmamak en iyisi.
Zll90 Mommyy0708 korktuğun başına gelir nasıl bi ifade , lütfen iyi manada konuşurkende böyle ifade sarfetmeyin hoş değil
EmineDefneGokce Mommyy0708 kız deme öyle başına gelir falan. Allahım korkularımızla sınamasın . Her anne adayı giibi oda endişeleniyor . Kaybetme korkusu bende de var hep
Mommyy0708 Zll90 duyulması gerekeni mi duymak istiyorsun yoksa duymak istediğini mi? Tamam alınganlık da normal ben de öyleyim de, yazdığımı neden artniyetli algıladın anlamadım yani. Kusura bakma yine de..
Zll90 Bende bundan endişelenirken , şöyle şeyler okumuştum gögüs hassasiyeti gider görmüştüm bi belirti olarak özellikle ilk aylardaysa ,normalde başlarda çoookk hassas oluyor çünkü
Momsy410 Zll90 bu da korkutuyo insanlari. Gogus hassasiyeti hersey yolundaysa da gidiyo cunku. Benim izledigim bi doktor annenin kendi kendine anlamasi olanaksiz demisti.
Asyaninannesi58 Zll90 bence zaman geçtikçe göğüs hassasiyeti azalıyo benim 12. Haftadan sonra pek kalmamıştı. Belirti vereceğini sanmıyorum açıkçası. Rabbim kimseye yaşatmasın. Lütfen böyle şeyler düşünüp kendinizi yıpratmayın 9 ay çok uzun bi süre zaman geçmez yoksa 🥰 Senay_yilmz
Zll90 Mommyy0708 art niyetli düşünmedim asla , öyle ifade okuyunca insan iyi düşünmüyor, bunu ifade etmeye çalıştım, yazdıklarınız doğru zaten ama yine de bunu okumak insanı daha çok üzüyor ve düşündürüyor , en azından beni…
Rumiss Benim kalbi durmuştu 9.haftada bulantım yok olmuştu birden kürtaj oldum ikinci gebeliğim şuan 25 haftayı devirdik hep korkarak geçirdim ama şimdi bile hareket hissetmeyince tedirgin oluyorum ama oğluşum sonra tedirginliğimi anlayıp vurunca rahatlıyorum sende kendini kafanı rahat bırak düşünme rutin kontrollerne aksatmadan git birşey olmaz Allah’ın izle ile
Momsy410 Senay_yilmz bu haftalarda ben de ayyni senin gibiydim. Ya bebegime bisey olduysa nerden anlarim diye boyle bakar sonra bos yere uzulurdum. Gogus hassiyeti vs yaziyo bi cok yerde benim gogus hassasiyetim 8. Haftada gecti 12 de geri geldi. Cok normalmis meger belirtilerin gidip gelmesi. 1 hafta boyunca agladim. Sana tavsiyem hic boyle seyler dusunme. Bebeginle konus o iyi. Kotu bisey oldugunu bilsen duzeltemeyeceksin nasilsa. O yuzden moralini bozma. O dusuncelere kaptirdigini hissedersen yuruyuse cik, kalk bi isini yap kafani dagit.
3MelekAnnesiiii Senay_yilmz mide bulantim yanmam varken birden kesilmisti gogusleril agriodu birden gecmisti birden kasikta agri olmasi… insaAllah gelmez basina Allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin ben iki kez yasadim😭
Nazendehanim Senay_yilmz belirti kişiye göre değişir. İlk gebeliğimde hiçbir belirti yoktu ,ikincisinde lekelenme oldu. Genelde belirtiler belli olmaz çünkü beta hormonu birden sifirlanmaz vücutta
arirangg Senay_yilmz Benim bebeğimin maalesef 10. Haftada kalbi durdu ve hiçbir belirti olmadı. Mide bulantım, her şeyden tiksinme devam ediyordu. Rutin kontrolde öğrendim