BadoDe Merhabalar hanımlar, Anadolu Yakasındaki hastane doğum fiyatları nedir? Yeni doğum yapmışlar, yapacaklar doktor fiyatı ile birlikte doğum fiyat bilgisi verecek olan varmıdır malum hayat çok pahalı..
_ozlmm BadoDe Ben Burçak hanımın muayenehanesine gidiyordum doğum için anlaşmalı olduğu hastaneler Tuzla Gisbir ve Pendik Şifa hastanesiydi biz Gisbir hastanesini seçmiştik 12.000 TL idi ama doğumum plansız aniden olunca Pendik şifa hastanesinde boşluk olduğu için orda doğum yaptım 10.000 TL idi (23 gün önce doğum yaptım) Ama ekim ayında tekrar zam geldi diye biliyorum doğum fiyatlarına tekrar bir artık göstermiş olabilir
TeoMom BadoDe Pendik Emsey hastanesi dün sordum normal 9bin zorunlu Sezeryan 10bin isteğe bağlı Sezeryan 15bin muayene ücreti 540 lira doktorum Canan Yılmaz çok da memnunum ama sürekli zam gelmese keşke 😩
Aksakal1907 @BadoDe Ümraniye özel afiyet hastanesi ben isteğe bağlı sezeryan istiyorum o yüzden 4.750ydi değişti mi bilmiyorum muayene ücreti 235tl Nigar MAMMADOVA hanıma gidiyorum
GGkaya3435 TeoMom 3 ay önce falandı heralde normal doğum 7 bindi Emseyde.Ben de oraya gidiyorum Özel sigortamız karşılıyor ama sürekli zam gelirse karşılar mı bilemediö şimdi.Doktorumuz da aynı
TeoMom GGkaya3435 Ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım o karşılıyor Allahtan muayene hakkım bitince geçen gün ilk defa para verdim zam geldiğini öğrenince meraktan doğum ücretini sordum ama bitmeyen bir zam Ocak ayı gibi yeniden yapacaklarmış siz kaçıncı haftadasınız
1989fatma BadoDe ben çamlıca erdem vefa hanıma gidiyorum cok ilgili bir doktor muayene ücreti 240 normal doğum ücreti 3200, sezeryan 4000 liraydı sanırım pazartesi doğumum var nasip olursa. Önceden hisara özgür hanıma gidiyordum muayene ücreti en son 270 normal doğum en son 4500 dü