Kayaozge Tiiffany 2-3 aya kadar yüz üstü yatmada sorun yokmuş aslın da ama ben rahat edemiyordum yine de o yüzden 2 aylıkken bırakmıştım yüz üstü yatmayı
SemaArin Tiiffany BENDE YÜZ ÜSTÜ OLMADAN ASLA UYUMAZDİM UYUDUM GEBELİKTEN SONRADA AMA CİDDEN BEBEK RAHAT ETMEDİĞİ ZATEN YATAMİYORSUN SAĞ SOL.YATARAK DAHA RAHAT EDİYORSUN BEBEĞİN VE VÜCUDUN İZİN VERMİYO ZATEN
Eldgrn Tiiffany ilk haftalar sorun görmüyor doktorlar ama ben 22+2 oldum haal farkında olmadan yatıyorum gece normalde sağ sol uyuyorum ama gece uyku hali dönüyor
Baharsss Kayaozge ben 10-11 haftalıkken iğne vurunuyodum yüz üstü yatınca yatma çocuğu sıkıştırma dedi hemşire
Kayaozge Baharsss Bende doktoruma sormuştum yüz ve sırt üstü yatıyorum sorun olur mu dediğim de bebek zaten daha çok küçük hiç bir şey olmaz ama yine de yatmamaya kendini şimdiden alıştır demişti. Demek ki herkes farklı yorum yapıyor 😇
Ellia Ben 6 ayı bitirdikten sonra yatmamaya başladım Zaten yatamıyorsun belli bir zaman karnın açıyor üstüne yattığında canım 😃
Erturkbra 22 haftalığım geçen haftadan beri uyumuyorum karnım bir anda çıktı artık istesen de uyuyamıyorsun zaten karın ağrıyor
Baharsss Kayaozge aynen benimki tüp bebek olduğundan zaten herşeye dikkat ettim zar zor meşakkatli bi uğraş sonucu elde ettim öğrendiğimden beri yatmıyorum hatta transfere gittiğimden beri diyebilirim 😂😂
Btlklnc Tiiffany karnım büyüyene kadar , rahatsız olmadıgım süre boyunca yattım 15 haftalıgım artk yatamıyrm karnım büyüdü
2_kezannelik Tiiffany vala 6.ayima kadar gayet güzelde yatiyodum şimdi yatamıyorum rahatsızlık veriyor ister istemez
deniizz7 Tiiffany 21+2 haftalığım. ara ara hâlâ yüzüstü yattığım oluyor, uzun süreli olmasa da ki zaten bel ağrısı müsade etmiyor uzun süreli yüzüstü pozisyonda kalmaya. sürekli sol tarafa yatmak zorluyor ve illaki yön değiştiriyor insan uyku hâlinde.
tecrubesizanneadayi12 Tiiffany karnım 15. Haftalarda benim fark edebileceğim şekilde büyümeye ve sertliği hissetmeye başladım o günden berri dikkat ediyorum
sedamom00 Tiiffany 11 haftalığım halen yatıyorum ama acıtıyor karnımı yinede uyku sersemiyle kendimi öyle buluyorum 😂