Aysel_krdg benimde aynı şekilde 1 yıldır olmuyordu ovulasyon testiyle takip ediyordum yumurtlama görmüyordum,hormon testi yaptırdım sorun çıkmadı bütün değerlerim gayet güzeldi,1 yıl dolunca tedaviye başlamaya karar vermiştik infertilite polikliniğine gitmiştik rahim filmi çekileceği gün vazgeçip tedaviyi yarıda bırakıp eve dönmüştük.birkac gün sonra hamile kalmışım,o ay da yumurta takibi yapmaktan vazgeçmiştim artık bedenimi dinlemekten düşünmekten herşeyden vazgeçmiştim.4 haftalıkken 1.evlilik yıldönümümüzde müjdeli haberi aldık,rabbim en büyük hediyemizi verdi, gerçekten stresin çok etkili olduğunu düşünüyorum.birde hamile kalmadan 10 gün önce doktorum bir vitamin hapı önermişti içinde bütün vitaminler ve folik asitte var.folik asitin yumurtlamaya etkisi olduğunu okumuştum bir yerde,diğer aylar yumurtlamam olmuyordu ama bu hapı kullandıktan sonra yumurtlama gördüm.arastirip sizde kullanabilirsiniz.(ismi:elenatal 1). Günaşırı ilişkide en büyük etken tabi adetin ilk gününden itibaren 14-17. Günler büyük ihtimalle yumurtlama günleri oluyor o günler ilişki öneririm.insallah isteyen herkese nasip olur bu duygu.suan 8 haftalık olduk🥹🫶🏻🤰🏻