Srbnn Merhabaaa kullandığınız vitaminler neler acaba Ben EUTHYROX 25 triot için( vitamin değil) Fenix plus vitamin de tavsiyesi 17.haftam kasılmalar ve kramplae ıcın solgar magnezyuma başladım.. siz nelee kullanıyorsunuz
Sadomazo860 Srbnn kalsiyum,çinko, bakır kombinasyon bir çok daha var içinde sanırım 300 TL civarı aldım kemik ağrılarım bel ağrılarım için çok iyi geldi ocean mummy ,ferrum ,sabahları da mide koruyucu içiyorum ..
Karman34 Srbnn gyno ferro ve ocean mummy kullanıyorum canım 16 haftalık olduk 12. Haftadan itibaren bunlara geçtik
gulagaci Srbnn Decavit var ama yaglu gelyor ağzıma ne ekmekte ne suda hiç bir şekilde içemiyorum Feramat Bide imom omega kullanıyorum
00ilay00 Rumeyysaaanur sağlık ocağı bana da vermişti decavit ve ferrum demir ilacı doktorum 3 ay kesinlikle kullanmamamı söyledi
heyzil06 Sadomazo860 ferrum bana da verdi doktor üzerinde kullanma talimatı var ama henüz başlayamadım doktora soracaktım siz ne zaman içiyorsunuz kan hapınızı? Halsizlik yapıyor falan dediler sizde yaptı mı?
Mervevremmm Sadomazo860 27 haftalığım. İmom, gynoferon depo , coledan damla ve magnezyum kullanıyorum 🤗
Senayl34 Karman34 gyno folik asit bende kullanıyorum aynısını içinde vitaminlerde var ve mide bulantı ilacı mom vital kullanıyorum kullanan var mı
bfa41 Karman34 her ikisinde de folik asit ol ası sorun olmuyor öu? Benim de omega 3 takviyemde folik asit var diye demir ilacımı ferro sanol duodenal yaptık
Emineramazan gulagaci canımm imom çok iyiymiş bnm arkadaşım da kullandı onu şimdi bebeği 8 aylık hamile değil yani doktorlar bile çok iyi ilaç kullanmşsn bebeğn baya sağlıklı demiş
Ebrarin_annesiiii0623 gulagaci ya bisi sorcm decavit i günde kaç kere iciosunuz bide ac karnına mi tok karnına mi Bn dogun yptm ama çok zayıfladım devam etmek istiyorum ilaç elimde var ama nsl kullanıldığını unuttum
zeynepaylaipek VİALAC vitamin (içinde probiyotik var bu yüzden sindirim sistemine iyi geliyor) ve demir ilacı. D vitamini 🤰
Puding Meltemms bi şey sorcam ama renegesis ve decavit aynı etkide nasıl kullanıyorsunuz çok zararlı diye biliyorum günde bi tane yeterli demişti doktorum bi vitamin bi demir ilacı yani sakın decaviti veya renegesis hangisini istersen seç birini al kullan ama bi tane içilecek demişti şaşırdım doğrusu 🤷🏼♀️
Busudiyin Srbnn Bende euthyrox (tiroid için 25 mg ), gynoferon , kombine vitamin olarak innate pronatal, b12 takviyesi tordal b12 , d vitamini takviyesi olarak da Coledan damla kullanıyorum.
Ebruli91 Srbnn decavit vitamin colendan d3 vitamin fertarmir kan ilacı magnezyum suda eriyen ilac bunları kullandım
Meltemms Puding Valla ilk defa senden duyuyorum canım 6 aydır düzenli olarak kullanıyorum doğumada bişey kalmadı bi yan etki görmedim açıkçası salı kontrolüm var sorucam mutlaka
Sahra_su Puding belki sizin ki doğrudur. Bende kullanıyorum Ama bu kadar ilacı mantıklı bulmuyorum eskiden hiçbir anne ilaç kullanmiyordu. Hepimizde saglikliyiz
Nadiayaren Kızlar demir hapı bende kabız yaptı ya hiç sevemiyorum o ilacı aranızda aynı sorunu yaşayan var mı
gsmgr Nadiayaren bende de kabızlık problemi var fakat feramat öyle bir etki yapmadı. Doktorunuza danışıp alabilirsiniz bence
ada22 Nadiayaren bende de aynı problem var, doktorum ilacı değiştirmedi. Gyno ferro sanol kullanıyorum. En etkilisi bu, 2 güne bir al diye değiştirdi. Akşamları osteocare kullanıyorum, dengeliyor galiba.
minikoglummm Meltemms bende aynı şekilde biliyorum canım eczane de demişti hatta bana. Zararlı mı bilmiyorum ama birini kullanırken diğerine gerek yokmuş
seyma9188 Srbnn Sabah aç karnına gyno ferro sanol demir ilacı Kahvaltı sonrası decavit vitamin Yatmadan önce de ocean mummy balık takviyesi
Beyaz_gul94 seyma9188 Benim kullanımım farklı acaba bir zararı olur mu sabah aç karna decavit öğlen ise gyno ferro sanol kullanıyorum
Deryaakan seyma9188 Ocean mummy vitamin ilacı mı ? Yoksa balık takviyesi mi ? Sadece vitamin ilacı olduğunu düşündüm ben ama